Lime Crime wtf??

Saara Sarvas

Musta tuntuu, että jos joku meikkimerkki on brändätty JUST mulle, niin se on Lime Crime. Selailin ihmeellistä internetiä ja törmäsin merkin huulipunamainokseen, jonka mallin huulet olivat keltaiset. Keltaiset? Joo, keltaiset. 

 

 

Lähempi tutkiminen paljasti, että Doe Deere (New Yorkilainen yksisarviskuningatar) ei löytänyt tarpeeksi kirkkaan värisiä meikkejä, joten päätti perustaa oman firmansa ja tehdä niitä! Kuulostaa simppeliltä.

 

 

Firman logo on yksisarvinen, pakkaukset violetteja ja sävyissä löytyy valinnan varaa todella editorialiinkin meininkiin. Näitä on pakko saada jostakin ja heti! Josko täällä Amsterdamissa olisin niitä löytänyt muutaman kappaleen.... Taitanee olla turha luulo, sillä tuotteita myydään vain jenkeissä, briteissä ja Kanadassa :(

Katsotaan, kuinka venyvä worldwide tuo worldwide shipping sivuilla onkaan...

 

 

Tuohon kuvaan ja tuohon tunnelmaan. I'm in love.

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiii! Pysy kaukana LimeCrimestä.. Doe Deere = selkään puukottava bitch.
Kokeile Morgana Cryptoriaa huulipunien suhteen, ja Sugarpilliä upeiden kirkkaiden luomivärien suhteen..

http://www.lipsticksandlightsabers.com/2009/08/lime-crime-so-ordinary-it...

http://www.lipsticksandlightsabers.com/2010/01/lime-crime-beneath-glitte...

Mju (Ei varmistettu)

Hei, kun tulivat nämä kirkkaat värit puheeksi, niin tässäpä postausidea: Kirkassävyiset silmämeikit erivärisille silmille! Ruskeallahan nyt kaikki näyttää upealta, mutta en minä yhtään tiedä, mistä väreistä kokoaisin metsänvihreille silmilleni värikylläisen lookin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Peesaan kyllä ensimmäistä kommentoijaa, Doe Deere aka mikä venäläinen onkaan, on rypenyt vaikka missä "skandaaleissa", oli kyse sitten vaatteidenmyynnistä, muiden ihmisten kusettamisesta tai esim siitä, että muija myy vain uudelleenpakattuja tukusta ostettuja valmisjauheita. Todellakin originaalimpia on Sugarpillillä luomarit, ja jos Lime Crimen värejä haluaa, niin googlailee sitten sitä mistä tyyppi ne omat uudelleenpakatut värinsä tilasi. (Sieltä pystyy siis kuluttajakin tilaamaan tyyliin triplasti halvemmalla mitä Lima Crimen värit maksaa. Ja mitä huulipuniin tulee: Kuivattavia, huonopigmenttisiä (mainosti, että yksi stroke riittää peittävään lopputulokseen, mutta oikeasti useimmissa väreisä vaatii sen 3-4 vetoa)...

MUTTA jos haluaa Lime Crimea tukea kaikesta huolimatta (maine menee ostajillakin... sori vaan) niin kyllä toimittaa Suomneen, postarit eivät ole kovin kalliit edes.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lime Crimellä on kyllä todella huono maine. Ovat mm. yrittäneet haastaa oikeuteen bloggareita, jotka on postanneet muita kuin positiivisia arvioita heidän tuotteistaan. Ei herätä luottamusta tuotteiden laatuun :(

Ja tosiaan meikit eivät ole itse tehtyjä toisin kuin markkinointimateriaaleissa väitetään, vaan tukusta ostettuja ja uudelleen pakattuja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija nro 2 peesaa myös vierailija nro 3:sta! Tuon unohdinkin tosiaan mainita, että Lime Crime on uhkaillut useampaa bloggaria oikeustoimilla yms. jos ei "huonot" arviot poistu bittiavaruudesta (as if tuollainen jälkisensuuri edes toimisi) tai muutu positiivisiksi, anteeksipyyntöjen kera, tietenkin.

Ja tätä sama shaibaa tämä lc:n perustaja harrasti jo ennen kuin LC oli olemassakaan.
Googlaamalla Lime Crime scam, Doe Deere scam yms niin voipi vähän laajentua näkökulma. Tietysti, jos meikeissä on tärkeintä se, että ne on kivoja, kivoissa purkeissa ja söpöjä, välittämättä muuten puljun taustoista ja etenkin pitäjän taustoista niin.. Ei kai sille minkään voi. Itse ainakin äänestänyt olen jaloillani.

Ainiin, ja Sugarpilliä saa jopa nelly.comista kohtuuhintaa, vaikkakin itse tilaan silti mieluumin suoraan.

ellu aka the awesome princess (Ei varmistettu)

mä voisin siirtyy siit mun sininen huulipunaluomiväri combost tohon keltainen huulipuna sininen luomiväri ruotsicomboon! :D ei mut oikeasti, toi keltainen näytttää ihan SAIRAAN HYVÄLTÄ!!! MI WANTS!!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

mä niin haluan jonkun tommosen kirkkaan värisen huulipunan!!

http://carlamk.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

HALUAN!!
oon just ettiny itelleni jnt kirkasta huulipunaa!

http://carlamk.blogspot.com/

Saara S.
Saara Sarvas

Ihanaa infoa te ihanat lukijat!!.. siis tavallaan, you know :D Mitenköhän olen onnistunut missaamaan kaikki nettiskandaalit? Mahtava tietää ja nyt siis vahtaamaan vaihtoehtotuotteita, joista sugarpill onkin jo tuttu :)

Vierailija (Ei varmistettu)

jos satut vaihtoehtoja näille edelleen etsimään niin tutustu ihmeessä OCC:n lip tareihin, jos ei jo tuttuja ole =) innostun liikaa jos alan nyt jotain myyntipuhetta heittämään, niin säästän teidät kaikki enkä edes yritä. suomeen pystyy tilaamaan esimerkiksi täältä:
http://www.love-makeup.co.uk/occ-lip-tar-p-4621.html

Mantte
Manten jutut !

Ihanii huulipunii!<3

 

 

katothan mun blogin:)

 

 http://little-girl-in-the-big-world-martiina.blogspot.fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.