Lime Crime wtf??

Musta tuntuu, että jos joku meikkimerkki on brändätty JUST mulle, niin se on Lime Crime. Selailin ihmeellistä internetiä ja törmäsin merkin huulipunamainokseen, jonka mallin huulet olivat keltaiset. Keltaiset? Joo, keltaiset. 

 

rainbow_option__59413_zoom.jpg

 

Lähempi tutkiminen paljasti, että Doe Deere (New Yorkilainen yksisarviskuningatar) ei löytänyt tarpeeksi kirkkaan värisiä meikkejä, joten päätti perustaa oman firmansa ja tehdä niitä! Kuulostaa simppeliltä.

 

magicdust_rainbow__86617_std.jpg

 

Firman logo on yksisarvinen, pakkaukset violetteja ja sävyissä löytyy valinnan varaa todella editorialiinkin meininkiin. Näitä on pakko saada jostakin ja heti! Josko täällä Amsterdamissa olisin niitä löytänyt muutaman kappaleen…. Taitanee olla turha luulo, sillä tuotteita myydään vain jenkeissä, briteissä ja Kanadassa 🙁

Katsotaan, kuinka venyvä worldwide tuo worldwide shipping sivuilla onkaan…

 

popromancelipsticks.jpg

 

Tuohon kuvaan ja tuohon tunnelmaan. I’m in love.

 

 

Kommentit (11)
 1. Ihanii huulipunii!<3

   

   

  katothan mun blogin:)

   

   http://little-girl-in-the-big-world-martiina.blogspot.fi/

 2. jos satut vaihtoehtoja näille edelleen etsimään niin tutustu ihmeessä OCC:n lip tareihin, jos ei jo tuttuja ole =) innostun liikaa jos alan nyt jotain myyntipuhetta heittämään, niin säästän teidät kaikki enkä edes yritä. suomeen pystyy tilaamaan esimerkiksi täältä:
  http://www.love-makeup.co.uk/occ-lip-tar-p-4621.html

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *