Onko GaGalla kaikki ihan ok?

 

article-1250116-083ce725000005dc-304_468x621.jpg

 

Törmäsin muutama viikko sitten kuvauksissa vanhaan oppilaaseen, joka kertoi minun aikanaan pysäyttäneen koko oppitunnin, että voisimme kuunnella Poker Facea! Kuuntelin sen julkaisupäivän jälkeen viikossa 147 kertaa. Tämän jälkeen suhteeni artistiin on muuttunut biisien fiilistelystä ilmiön ihmettelyyn.. Jotenkin äsken silti leikkasi vähän kiinni. Gaga on lanseeraamassa tulevaisuudessa uutta hajuvettä, jonka tuoksusta media kohisi ”veren ja sperman tuoksuisena”. Ihan niin juttu ei mennyt, mutta läheltä liippaa.

”Halusin tiivistää siihen veren ja sperman olomuotojen tunnetta. Siitä nuo huhut lähtivät liikkeelle. Itse asiassa hajuveteni tuoksuu kuin kalliille huoralle”

Ok. Funny stuff, why not. GaGa on myös ilmoittanut luovuttavansa vertaan hajuveden valmistukseen. Yeees.. Artisti on myös kertonut kirjoittavansa biisejään huumeiden vaikutuksen alaisena ja pitää rehellisyyttään asian suhteen tärkeänä. 

En tiedä mitä ajatella. En oikeasti tiedä O_O. En osaa suhtautua naiseen enää millään muulla kuin ylitsevuotavalla ihmetyksellä.

Onko tämä kaikki suunniteltua mediatemppuilua vai onko GaGa vaan ”aito” ??

 

p.s. Helmet kasvoilla eivät välttämättä ole ensi kuun kauneusvinkkini…

p.p.s. Jutellaan huomenna vähän kevään hiustrendeistä, kunhan selviän tästä typerryksestäni. Oulu hoitakoon minut henkisesti priimakuntoon.

 

 

kuva: Reuters

Kommentit (10)
  1. se on vaan kyllä niinkin, että pelkkä itsetarkoituksellinen ”hätkäyttäminen”, ”shokeeraaminen” ja ”tabujen ravistelu” alkaa olla jo niin kulunutta kauraa, että Gagan kohdalla tuo alkaa jo reilusti kääntymään itseparodian puolelle. Ihmiset turtuvat – kaikkeen.
    Kyllä se on musiikki, joka on Gagassa parasta (tai ainakin ne muutama megahittiä), tuo käsistälähtenyt temppuilu mitä friikeimmillä ulkoisilla tehosteilla alkaa ainakin itseäni jo kyllästyttää. Puree ehkä teini-ikäisiin (tämän päivän Kiss ja vastaavat?)ja onhan tässä nyt tietysti nainen, joka räväyttää.
    Niinkauan kuin mitään syvempää sisältöä ei neidistä löydy tuo ulkoinen hätkäyttänminen jää kovin köykäiseksi ja unohtuu pian. Saa toki olla eri mieltä.

  2. täällä ollaan täysin samaa mieltä kuin häkkilintu, olisiko tuota voinut enää paremmin kiteyttää. Itse en usko tuohon levy-yhtiön luoma brändi- ajatusmaailmaan, vaikea kuvitella Gagan näyttelevän levy-yhtiön käsikirjoittamaa roolia. Ja suuressa kokonaisuudessa mitä väliä; nythän on vihdoin maailmaan saatu varteen otettava seuraaja popin ykkösuudistujalle ja kuningattarelle, Madonnalle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *