Poroista ja vähän niiden sisuksistakin!

poronen1.jpg

poronen2.jpg

 

Istun juuri Peacock -teatterissa ja odottelen yhden insertin valmistumista. Mulla tuli ihan kamala palstakaipuu, joten tulin lisäämään teille kuvia meidän eilisistä malleista – kittiläläisistä poroista!

Tästä tosin pääsenkin hyvin aasinsillalla siihen, että tiesittekös muuten, että poronjuustosta ja siitä kuumentamalla tuotetusta rasvasta saadaan tehokkaita kosmetiikan raaka-aineita! Poronmaidossa on reilusti rasvaliukoisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Mm. Lumene on käyttänyt tätä ja muita tehokkaita Suomalaisia raaka-aineita hyväkseen viime vuonna lanseeratussa Natural -sarjassa. 

Olen silloin viime vuonna testaillutkin lanseerauksen jälkeen ko. tuotteita ja voin suositella niitä varsinkin aikuiselle ja kuivalle iholle!

 

lumene_0.jpg

 

 

Kommentit (3)
 1. Rasva tuoksuu kieltämättä oudohkolta verrattua ”normaaleihin” rasvoihin! 🙂 Luultavasti tuote on aivan kunnossa, jos olet avannut sen suojafolion vasta nyt ja päivämäärät ovat kunnossa. Tuotteeseen merkitty 6-36kk säilymisaika lasketaan juuri sanojesi mukaisesti ensimmäisestä käyttökerrasta.

  Otan vielä selvää tuotteiden säilyvyydestä!

 2. Maria0987654324
  22.3.2011, 10:19

  Moi Saara!
  Voitin kyseiset rasvat reilu vuosi takaperin itselleni eräästä kilpailusta, enkä avannut niitä kuin vasta viikko sitten edellisten rasvojen loputtua.
  Päivärasva haisee vähän oudolle, voiko olla mahdollista, että rasva on jo pilalla? Eikö tuotteen ikä lasketakin siitä hetkestä alkaen, kun suojafolio avataan? Mistä tietää, että tuote on vanha?
  Kiitos paljon, jos löydät aikaa vastata! Mulla on suhteellisen herkkä iho enkä viitsisi ärsyttää sitä turhaan vanhoilla tuotteilla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *