Rusketu spraypullosta!

Saara Sarvas

 

Kesä on täällä jee ja me ollaan kaikki ihan valkoisia vielä jeee! Vaan ei kauaa. Mä otin haltuun jäävuoren huipun, eli kaksi huippuluokan itseruskettavaa suihketta ja kerron nyt teille mikä niissä on kivaa - ja mikä ei.

Testiin päätyi meidän ihanan Jennankin vaahtoversiona testaama St. Tropez -suihke sekä vanha suosikkini Solglo.

 

Tässä on tuotteet suoraan iholle suihkaisun jälkeen. Vasemmalla näkyvä ST on väriltään kauniimpi, mutta aika märkä.. Tarttuu ihokarvoihin ja on kevyelläkin suihkaisulla.. No märkä! Pelkäsin muutamassa kohdassa, että se lähtee valumaan tai sotkemaan taivealueita, mutta niin ei onneksi käynyt. Tuote kuivuu kuitenkin verrattain nopeasti, eikä tahrannut seuraavana yönä lakanoitani. Tuoksu on aika vahva - parfyymimäinen.

Oikealla olevan solglon väri on vain.. Outo. Koko kädelle / vartalolle levitettäessä väri ei todellakaan muistuta harmaanvihreää ja kokeilinkin toisesta purkista, onko kyseessä jokin virhe. Ei ollut! Tuote on miellyttävämpi ja helpompi levittää, kuin ST, sillä suihke on todella hienojakoinen ja kuivuu noin minuutissa kokonaan. Tuotteeseen ei ole lisätty mitään erityistä tuoksua, mutta se ei myöskään lemua itseruskettavalta.

 

 

Ja sitten vanha kunnon vertailukuva. St. Tropezin jälki on selkeästi tummempi, mutta todella hyvän sävyinen!! Ei kellerrä mitenkään huomattavasti tai ole muutenkaan kovin "feikki".

Solglo on paljon luonnollisempi, eikä sävykään ole millään muotoa huono. Toisella kerroksella pääsisi näkyvämpään tulokseen.

 

 

Krhm.. Ok.. Pokkarin kuvanlaatu ei huimaa, mutta mun levitysjälkeni ei oman kropan kohdalla myöskään ollut se tasaisin :D St. Tropez paljastaa tumman värinsä vuoksi epätasaisen levityksen helposti. Väri on oikeasti todella kaunis, eikä ole lähtenyt muutamassa päivässä hilseilemään.

 

 

Ja toisessa kädessä solglo! Stipluni eivät pahemmin näy vaaleamman värin alta (vaikka läheltä tutkaillessa niitä kyllä on....), enkä ole enää niin valkoinen.

Suosittelen molempia tuotteita hieman käyttötarkoituksesta riippuen. Jos olet konkari, nappaa kassiin St. Tropez, jos taat vasta treenailet, etkä halua heti näyttää aurinkomatkalta palanneelta, valitse Solglo.

 

Solglon jälleenmyyjät löydät täältä ja St. Tropezia saa vaikka suoraan maahantuojan silmiäsärkevästä nettikaupasta täältä

 

 

p.s. Juttu oli onneksi tallella, sivulla luki vain Error 503 ja olin sulkenut koneen refleksinä.. HUhh..

Kommentit

Halina (Ei varmistettu)

Nyt tulee ehkä hieman hassu kysymys, mutta en ole pahemmin perehtynyt itseruskettaviin. Eli siis kestävätkö ne kauemmin kuin yhden suihkun?:D Siis jääkö ruskettava vaikutus iholle vaikka saunoisi, uisi jne? ja kuinka usein ainetta pitää levittää uudelleen?

Nyt olen onneksi ruskettunut auringostakin, mutta se on nykyään vähän epäterveellistä...:D

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Tänk juu. Nyt ei tartte pysyä kalmankalpeana, jos ei halua. Voiteet on jo tuttuja, mut suihkeet vähän vieraampia olleet tähän asti, mut nyt voi siis hyvällä mielellä etsiskellä suihkeen ja päästää kesän myös iholle.

Vierailija (Ei varmistettu)

näinkin pahasti asian vierestä, mutta olit seiskassa :D

(Ei varmistettu)

Moi Saara!
Mistä voisin ostaa halvempaa mutta melkein yhtä hyvää peitepohjaa (vai mikä se nyt oli) kuin jane iredale?
Mistä voisin ostaa herkkä ihoiselle meikkejä?
:D Hyvää kesäää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heipparallaa! Sisältääkö St.tropezin itseruskettavat sodium lauryl sulfaattia? Voi olla hyvinkin allergisoiva ainesosa, joten olisi kiva tietää sisältääkö noinkin hinnakas ja mitä ilmeisemmin laadukas rasva kyseistä ainetta?

Kommentoi