Terveisiä Lapista!

Saara Sarvas

Internetyhteys toimii kuin sateisen päivän PMS-vaivainen morsian, eli toivon Levillä homman pelittävän hieman paremmin! 

Täällä on uskomattoman kaunista ja eilen porot juoksivat bussin vierellä tietä pitkin. Yksikään niistä ei jäänyt alle, vaikka illalal nautittiinkin perinteikästä poronkäristystä. En ikinä uskonut itsestäni löytyvän näinkin syvää lappi-fiilistelijää.

Kauneusvinkiksi voisin tältä rundilta antaa kestoripset!! Aamulla kaivataan vain hieman aurinkosuojaa pärstään, huivi kaulaan, lapaset käteen ja menoksi. 

Nyt kohti Leviä ja parempaa Internet-yhteyttä.

 

xoxo, S

Kommentit

vierailija11 (Ei varmistettu)

missäs päin nyt oot? :D

Lottaaaaa (Ei varmistettu)

Voi pitäkää kivaa ! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua mäki haluun lappii!
Tavallaa haluisin asuu lapissa, olin toissakeväänä viikon Rukalla mökkeilees ja laskettelees, ne rinteet on huikeet! Rakastan sitä, miten luonto on lapissa niin lähellä; kaikki korkeuserot ja metsät, Suomen luonto kauneimmillaan. Oli ihana huomata miten ne porolaumat tuli siellä vastaa jalkakäytävällä koirii ulkoiluttaes, ne oli niin kesyjä eikä pelänny yhtää. Joskus haluun kokea sen yöttömän yön lapissa ja nähdä revontulet.

Pitäkää kivaa keikoilla, ja paljon terveisii koko joukkiolle! Toivottavasti nähää pian! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

T. Iida toi edellinen viesti X))

Eepsis (Ei varmistettu)

Sorry Iida mutta Ruka ei ole Lapissa :)

Iida (Ei varmistettu)

Ahaa,missä Ruka sit sun mielestä on?
Kyllä se ainaki ennen on ollut.

Villiina

Kuulostaa peruspäivältä, meikitön olotila ja takkuileva nettitikku. Asustelen kokopäiväisesti Inarissa ja täällä meininki on tuota vuoden ympäri. Aamulla et jaksa vaivautua meikkaamaan, koska se julmettu pakkanen kuitenkin puhaltaa kaiken tiehensä. Spotifyta kuunnellessa tekee mieli rukoilla kaikkia jumalia allahista amon-rahan, kun yrität viidennen kerran ladata biisiä soimaan, eikä mokkula vieläkään löydä signaalia. Autolla ajaessa näköaisti joutuu koetukselle tielle eksyneitä poroja kiikaroidessa.  Paljon on huonoja puolia, mutta on niitä ihania juttuja myös. Kevättalven aamuruskot, hohtavat hanget ja sunnuntaiaamut, kun taivaalta sataa pikkuisia lumihippuja ja juutut ikkunan eteen tuijottelemaan Inarinjärvelle. :>

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekin luulin Rukan olevan Lapissa, mutta Kuusamo kuuluukin Pohjois-Pohjanmaahan. Aina oppii!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuusamo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.