Testattu 10-vuotiailla vietnamilaisilla pojilla

Saara Sarvas

 

Kiitos artikkelista HS ja kiitos kuvasta kaverini Jesse!! 

Lintsin uutuuslaite (jota katselin ihmeissäni ja onnellisena eilen parkkipaikalta) näytti hurjalta ja kah, vetovoiman lain mukaisesti törmäsinkin tänään tuttuni FB-sivulla aiheesta kirjoitetusta artikkelista näpättyyn pätkään.

Mitäs mieltä tästä nyt sitten voidaan olla? :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuuluuko mun itkeä vai nauraa... Teen nyt kumpaakin. Kummasta mun kuuluu olla kauhuissaan, siitä että laitteen turvallisuuden totesivat 10v pojat vai että laitteen turvallisuus testattiin 10v pojilla...

Vierailija (Ei varmistettu)

voi apua, ja noin huolettomasti asiasta mainittu :D

Vierailija (Ei varmistettu)

laitteen täytyy olla siis aivan turvallinen myös mahdollisesti hieman painavampien ihmisten käytössä?? :D

Riikkad (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

"Oli vitsi" :D uutisissahan noita vitsejä on tapana heitellä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

mun täytyy nyt rehellisesti sanoa että oon aina ihaillut sua, sitä miten asiantunteva oot kauneudenalalla, mutta mä toivoisin että tarkistaisit lähteesi ennen kun kirjoitat tänne jotain tällaista. :)

jeminal (Ei varmistettu)

Eihän tässä nyt voida syyttää lukijaa lähdekritiikin puutteesta, jos sekä MTV3 että Helsingin Sanomat uutisoivat aiheesta virheellisin tiedoin.. Itse ainakin haluaisin vielä luottaa Suomen suurimpiin medioihin näissä uutisaiheissa, virhearviointeja toki sattuu.. :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hahahah kaikille yhteisesti! Huojentavaa kuulla, että kyseessä on vitsi, sillä itse en ruhoineni uskaltautuisi vietnamilaispoikien honteloisten vartaloiden testaamaan laitteeseen :D

Lähteenä ollut Helsingin Sanomat on painettuna aineistona ko. kommentin julkaissut ja hauskuusaspektiahan MTV3:n oikaisu ei poista! Pointtina tässä ei välttämättä ollut tuoda teille uutista, vaan hauska kuva ;)

Sanokaa minun sanoneen, tästä tulee vielä klassikko!

Vierailija (Ei varmistettu)

tää ei nyt liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta millä make up storen siveltimellä (numero?) rajasit sun alaluomen tossa sun videossa missä näytit miten laitetaan luomivärejä? :)

Pake (Ei varmistettu)

Hei, oot sä kokeillu CLARINS Skin Illusion Natural Radiance meikkivoidetta?
Jos oot, nii onko se hyvä meikkivoide?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.