Testissä: kestolakkaus

Saara Sarvas

 

Kynsibloggaaja Sarvas täällä taas heeei! :D

Miten näitä kynsipostauksia pukkaa tällaista tahtia? Kävin ostamassa itselleni uuden näppärämmän Minx -lampun ja ihmettelin samalla maahantuojan uutta kynsisarjaa Artisticia. Kestolakkaukset ovat olleet viime kuukausina kovassa huudossa ja vinguin itselleni testikierroksen uusilla tuotteilla!

Valikoin väriksi valkoisen, sillä siinä näkyvät kaikki virheet ja kulumisen merkit ensimmäisenä. 

Kestolakkaus on UV-uunissa kovetettava "lakkaus" joka tehdään käytännössä samoilla kamoilla, kuin geelikynnetkin. Erona on se, että lakkoja löytyy todella laajassa sävyvalikoimassa ja jälki on luonnollinen ja joustava, aivan kuten normaalisti levitetyn kunnollisen lakkauksen jälkeen!

Olen positiivisesti yllättynyt, sillä kynsien käytettävyys ei kärsinyt lakkauksesta laisinkaan ja kynnet ovat jo nyt kestäneet pidempään täydellisenä, kuin koskaan aiemmin! Takana on 5 päivää ja kokonaiskestoa luvataan aina 21 päivään asti. Sen jälkeen lakkauksen voi ns. liuottaa ja kuoria pois asetonin avulla!

Suosittelen tätä todella todella lämpimästi kaikille, jotka ovat laiskoja kynsiensä kanssa! Miltä nimittäin kuulostaisi neutraalin sävyinen nudelakkaus joka kestää kolme viikkoa?

Aika hyvältä, jos minulta kysytään :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

mä en KOSKAAN tahtois tollasta kestolakkaushommaa kynsiini! oon niin kova kynsihullu että näitä on pakko näpertää ainakin joka toinen päivä :D

Kirsi (Ei varmistettu)

Tsaudihau !
ihan vaan sellaista, että olisko sulla tietoa, miksen pysty seuraamaan sun blogia bloggerin kautta ? :O

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuo lakkaus tehty siis omaan kynteen vai ei? Mitä ehdottaisit omalle kynnelle laitettavaksi. Minulla on ihan nätit omat pitkät kynnet, mutta olen laiska ja tumpelo niiden kanssa, en kuitenkaan haluaisi mitään rakennekynsiä.

Edea
my new life

Onko sulla tietoa missä tollaiset voi laittaa, ja mitä maksaa? :)

NeB (Ei varmistettu)

Hyvält näyttää, mut mä en pystyis olee tälläses. Liia kestävä : DD

Vierailija (Ei varmistettu)

mistä tavikset saa tommosia??

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.