Testissä: kestolakkaus

kuva.jpg

 

Kynsibloggaaja Sarvas täällä taas heeei! 😀

Miten näitä kynsipostauksia pukkaa tällaista tahtia? Kävin ostamassa itselleni uuden näppärämmän Minx -lampun ja ihmettelin samalla maahantuojan uutta kynsisarjaa Artisticia. Kestolakkaukset ovat olleet viime kuukausina kovassa huudossa ja vinguin itselleni testikierroksen uusilla tuotteilla!

Valikoin väriksi valkoisen, sillä siinä näkyvät kaikki virheet ja kulumisen merkit ensimmäisenä. 

Kestolakkaus on UV-uunissa kovetettava ”lakkaus” joka tehdään käytännössä samoilla kamoilla, kuin geelikynnetkin. Erona on se, että lakkoja löytyy todella laajassa sävyvalikoimassa ja jälki on luonnollinen ja joustava, aivan kuten normaalisti levitetyn kunnollisen lakkauksen jälkeen!

Olen positiivisesti yllättynyt, sillä kynsien käytettävyys ei kärsinyt lakkauksesta laisinkaan ja kynnet ovat jo nyt kestäneet pidempään täydellisenä, kuin koskaan aiemmin! Takana on 5 päivää ja kokonaiskestoa luvataan aina 21 päivään asti. Sen jälkeen lakkauksen voi ns. liuottaa ja kuoria pois asetonin avulla!

Suosittelen tätä todella todella lämpimästi kaikille, jotka ovat laiskoja kynsiensä kanssa! Miltä nimittäin kuulostaisi neutraalin sävyinen nudelakkaus joka kestää kolme viikkoa?

Aika hyvältä, jos minulta kysytään 🙂

Kommentit (6)
  1. mistä tavikset saa tommosia??

  2. Hyvält näyttää, mut mä en pystyis olee tälläses. Liia kestävä : DD

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *