Testissä luomumeikkisarja NVEY eco

Nyt mulla on teille luonnon helmaan hamuaville prinsessoille aivan äärimmäisen ihana testisarja, nimittäin NVEY eco. Voisin kuvailla australialaista sarjaa luksus-ekoiluksi, sillä pakkausten perusteella tuotteiden sisältöä ja alkuperää ei voisi päätellä niin ”hipiksi”, kuin se on.

 

nvey2.jpg

 

Yritän nyt muistaa yhdessä tykityslitaniassa kaiken hyvän: Pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman suurilta osin kierrätettyjä ja kierrätettäviä, valmistusprosessi on ympäristölle mahdollisimman vähähaittainen ja -päästöinen, kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta ja ne ovat luomua eikä mitään aineista ei ole testattu eläimillä.

Huh. Olisiko siinä jo muutama syy olla vaikuttunut? Ei ehkä ihan vielä, sillä kauniit sanat eivät jokaisessa tapauksessa tarkoita toimivaa tuotetta.. Millaisia tuotteet siis olivat käytössä?

nvey1.jpg

 

Itselläni oli testissä vain puuterimaisia tuotteita, eli arvioni ei vielä ole kamalan kattava. Jokainen tuotteista kuitenkin toimi äärimmäisen hyvin! Perinteinen talkki on korvattu maissitärkkelyksellä ja tuotetta irtoaa helposti paljon. Kevyellä otteella lopputulos on kuitenkin ensiluokkainen ja värisävyt kauniita. Aurinkopuuteri on jopa niin hyvän sävyinen, että sitä voi käyttää varjostuksissa, kunhan oma ihonväri ei ole aivan kalmankalpea!

Myös luomiväreissä löytyy sävyvalikoimaa yllin kyllin. Monen luonnonkosmetiikkasarjan värit ovat hyvin ”luonnonmukaisia”, mutta näillä voisi halutessaan vääntää trendimeikkejä vaikka tämän kesän shokkiväreillä.

Tuotteet ovat niinkin toimivia, että ne ovat päätyneet työpakkiin asti.

image-brushes-eyes.jpg

Laajan meikkisarjan lisäksi NVEY on ensimmäisenä koko maailmassa kehittänyt kompostoituvan synteettisen sivellinsarjan! Tai no, varsi on valmistettu täysin kompostoituvasta maissiresiinistä, alumiinihylsy on kierrätettyä ja harjasten materiaalista en ole vielä aivan perillä.

Normaalistihan siveltimet ovat luonnonharjasta, eli eläimen X karvaa. En ole vielä tarpeeksi rohkea, että ottaisin selvää, mistä kaikkialta omien ihanien siveltimieni karvat ovat peräisin.. Siksi on upeaa, että markkinoilla on vihdoin kilpailukykyinen vaihtoehto!

”Karva” tuntuu todella pehmeältä ja aika minkkimäiseltä, mutta siveltimen muoto yhdistettynä pehmeyteen rajaa sen käyttömahdollisuuksia. Napakampaa ja tiiviimpää sivellintä sarjasta ei valitettavasti vielä löydy. 

 

Tiivistettynä: Mahtava luomusarja, jolla on oikeasti mahdollisuus kilpailla nykyisten markkinoilla olevien ei-luomusarjojen kanssa. Lisää tätä!

 

NVEY ecoa saa ostettua mm. täältä ja täältä.

Kommentit (7)
  1. Hei, voisitko vielä mainita mistä ostit tuotteet? Olen yrittänyt etsiä Helsingistä paikkaa, josta Nvey Ecoa voisi ostaa… Tykästyin merkkiin ulkomailla asuessani ja nyt olen ihan pulassa, kun sitä ei tunnu löytyvän täältä. Suurkiitos jos voit auttaa!

  2. Kiitos tästä vinkistä! Taitaapa mennä samantien tilauslistalle… 🙂

    Ihana kun näitä luonnollisempiakin vaihtoehtoja alkaa olla ja vieläpä laadukkaita! Sun sanaan on aina ennenkin voinut luottaa näissä asioissa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *