Tiistain tragedia..

Uskaltanen väittää, että muistan jokaisen siveltimeni ostohetken. En välttämättä tarkkaa päivämäärää tai edes vuotta, mutta se ostohetki on painunut iäksi mieleeni.

Ensimmäinen MUFEn sivellin (palvelee edelleen) oli kallein yksittäinen tarvikeostos meikkipakkiini ja valikoin sen tarkasti entisestä liikkeestä Annankadun ja Lönkan kulmasta..

Ihanaiset M.A.C.in aarteeni, joista ensimmäiset ostin heti Suomen lanseerauksen jälkeen (edelleen tallessa ja käytössä). Kävelin kotiin 400e köygempänä ja istuin senhetkisessä kodissani Mechelininkadulla ja silittelin niillä yksitellen vasemman kämmeneni selkää.. Syvä rakkaussuhteenu siveltimeen 217 syntyi tällöin.

Turun M.A.C.in osastolta löytämäni lyhytkarvainen skunkki, josta en päästä koskaan irti. Välillä pelästyn kuoliaaksi, kun en löydä sitä ensikatsomalta..

Se yksi M.A.C.in viistopää, jonka löysin vihdoin Kööpenhaminan lentokentältä, kun olisi pitänyt jo juosta portille!

Ensimmäinen oikea Kolinsky -siveltimeni Shu Uemuralta. Liikkeen kassakone jumittui ja piinasin koko seurueen hermoja istumalla tiskin vieressä 30min odottaen transaktiota kuin kuuta nousevaa.

 

tragedia.jpg

 

Nyt on kuitenkin tapahtunut jotain ennenkuulumatonta ja kamalaa. Jotain, mitä pelolla odotan jokaisella pesukerralla, mutta mitä ei koskaan ennen tätä ole kohdalleni sattunut.

Kuvien siveltimen ostin Kauneus&Terveys messuilta vuonna 2009, duroyn pisteeltä. Samalla ostin kaksi pulloharjasutia ja pienen synteettisen huulisiveltimen. En voi sanoa, että olisimme olleet erottamattomia, mutta tämäkin skunkki palveli minua hienosti jokaisena hetkenä, jona sitä tarvitsin.. Nyt sen elämä kuitenkin tuli tiensä päähän – hieman nopeammin kuin oletin. Oliko syynä oikeasti heikko liimaus, vai olinko jonain kertana nostanut sen pystyyn kuivumaan ja aiheuttanut kaiken itse?? Tarina ei kerro…

Lepää rauhassa ystävä. Siveltimien taivaassa saat aina koskea upouuden tuotteen pintaa ja levittää sitä satiininsileälle iholle. Sinut pestään linnunmaidonkaltaisella vedellä ja hienoimmalla marseilles-saippualla.

Kommentit (20)
  1. tuli vaan mieleen, että mitä mieltä oot matte mousse meikkivoiteesta? kuvailisitko, millainen se mielestäsi on.

  2. Millaisia keikkoja sinulla on? esim. viime viikon aikataulu tms? kiinnostaa vaan teitä miten moninaista se voi olla/on?
    onko sinulla hiusalan koulutus myös?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *