Tukkupäivä Tigillä <3

Helsingin alueella on kymmenittäin kauneusalan tukkuja, joihin pääsevät vain ammattilaiset ja ko. alan yrityksen omistajat. Piipahdan osassa lähes viikoittain ja toisissa, kun jonkin tuotteen pohja alkaa häämöttää.

Muutama viikko sitten laitetut pidennykseni huusivat tehokkaampaa kosteutusta, jota ei kylppärin hyllystä löytynyt ilman rakennepaikkaavia proteiineja. Aikataulut olivat kerrankin suotuisat ja tieni kävi Tigille, josta yllättäen tarttui mukaan vähän muutakin, kuin se hoitoaine…

 

hoidot.jpg

 

Mutta aloitetaan silti niistä hoitsikoista! Ihana silikonimömmötys eli Tigin urban antidotesin resurrection -hoitoaine, jota olen hehkuttanut aiemminkin.

Kaveriksi päätyi Revlonin nutri color creme -suoraväri / hoitoaine. Vaalentelin pidennysten latvoja, jotka muuttuivat prosessissa harmaiksi… Joo, ihan oikeasti harmaiksi 😀 Suoraväreillä saan sävyn taitettua oikeanlaiseksi ja tämän sävy on täydellinen.

 

shampoot.jpg

 

Uusia shampoita testiin! Hiusteni tyvessä on n. 15cm supertervettä hiusta, joka lätistyy ja rasvoittuu päivässä, kun pesen sitä shampoilla, jotka ovat liian hoitavia. Tämän takia koriin päätyi urban antidotesin tasot 1 ja 2.

Toivon sydämeni pohjasta tuotteiden olevan kosteuttavia, muttei liian hoitavia.

 

spoilhard.jpg

 

Loput ostoksista olivatkin täydennyksiä työpakkiin! Spoil me on fantastinen tuote luonnonkiharoiden elvyttämiseen ja silottamiseen, sekä kuvauksissa uupuneiden kiharoiden kevyeen freesaamiseen. Tuoksukin on aika fresh!

Hard head on kivikova klassikkolakka. Siis kirjaimellisesti kivikova! Tämän tuotteen kanssa kannattaa unohtaa kauniit ja kimmoisat kampaukset ja keskittyä kovaa tukea tarvitseviin rakennelmiin.

 

vahat.jpg

 

Ja viimeisenä vahat, koska vanhat olivat kuivuneet tahmaisiksi räkäklönteiksi purkkien pohjille. Mm-mm.

D:fin pliable molding creme on yksi parhaista lyhyiden muotoiluvoiteista markkinoilla. Sen ovat huomanneet muutkin, sillä suuri osa kaveripojistani pitää purkkia uskollisesti lavuaarin reunalla!

Medium hold hair wax lähti villinä korttina mukaan, mutta se vaikuttaa täydelliseltä luonnollisemman lookin luomiseen lyhyempiin hiuksiin, sekä sopivan tujuna erottelijana pitkiin hiuksiin.

 

On se hullua, miten uudet tuotteet tekevät kosmetiikkafriikin onnelliseksi joka kerta!

Kommentit (6)
  1. Ihana toi Hard Head- lakka itelläkin oli, mut loppu. Se toimii!

  2. Moikka Saara!
    Tämä ei liity mitenkään postauksesi aiheeseen, mutta on nyt pakko tulla kertomaan, että kaaaauan sitten TipToes-blogissasi julkaisit erään superherkullisen hamppariohjeen. Mä oon sitä ohjetta toteuttanut ja muokkaillut mieleni mukaan ja hamppareita on tullut nautittua aika monestikin. 😀

    Oon vähän aikaa sitten aloittanut bloggailun ja julkaisin reseptin nyt siellä. Linkki blogiisi on postauksen lopussa. ( http://dolce-vita-mia.blogspot.com/ )

    Jos sinua haittaa, että resepti on tuolla julkaisu niin hihkaise vain, niin poistan sen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *