Vihdoin kotona - myös hengissä

Saara Sarvas

Uhh.. Olipa ihana, mutta väsyttävä viikonloppu. Nyt makaan sängyssä ja näpytän tätä ilman kuvanlisäysmahdollisuuksia, joten aloitetaan se uusi palstaviikko vasta kun herään. Nyt sukellan hetkeksi johonkin tarpeettoman syvälliseen:

Oloni on utopistinen ja pyöriskelen taas vahvoissa feenix-fiiliksissä. Pitäisi roihahtaa tuleen ja nousta tuhkasta - taas kerran! Jotenkin tuntuu silti siltä, että salaa olen kuitenkin jo luovuttanut.. Mutta kipinä kytee silti, jossain sen luovuttamisen tukahduttavan ja peittävän verhon alla. Nyt tarvitaan isoja palkeenkieliä joilla saadaan siitä kipinästä kasvatettua räiskyvä liekki!

Ensi viikosta tulee hyvä, sekä minulle, että teille!

Saatan esimerkiksi tehdä kaikki päätökseni käyttäen maagista kasipalloa.

 

Rakkaudella,

Filosofinen Saara ja alakerrassa jälleen kerran meluava humalainen naapuri

Kommentit

ane (Ei varmistettu)

hahahahD:D::DD: nauran sulle niin!!! ihana meidän runoilija <3

ane (Ei varmistettu)

hahahahD:D::DD: nauran sulle niin!!! ihana meidän runoilija <3

pupuna

Oi, feenix-lintu, lennä!! Aina kannattaa nousta tuhkista, sillä luovuttaminen ei ole vaihtoehto! \o/  Minä puolestaan olen viimeisen vuoden pohtinut hakeutumista parturi-kampaajan opintoihin. Olen 29-vuotias, joten mietin, kannattaako enää "minun iässä" lähteä opiskelemaan palvelualalle, jossa fysiikka on koetuksella? Mitä mieltä olet? Yrittäminen, kauneus ja ahkerointi kuuluvat unelma-ammattiini <3

utu (Ei varmistettu)

Hei, saako kysellä tyhmiä? Miten sais kajalit pysymään silmissä, onko jotain vippaskonsteja? Vai onko se vaan sellainen tuote, jota pitää tietyn väliajoin lisäillä? Vai pitäiskö sijoittaa johonkin tasokkaampaan merkkiin? Kiitän.

Facepalm (Ei varmistettu)

Saara, saanen huomauttaa seuraavaa: Palkeenkieli ihossa on esim. jostakin reunasta roikkumaan jäänyt ihonpala, jonka saa vielä tavallaan paikalleen haavan päälle.
Jos vaikka leikkaat puukolla sormeen niin siihen tulee sellane lovi jonka voi avata ja suolkea, se on palkeenkieli.

Saara...

Odotin sinulta enemmän.

LLauraa (Ei varmistettu)

^ On se muutakin, kait.. kun eks se oo sellanen juttu millä "puhalletaan" ilmaa esim. nuotioon ja saadaan se palamaan kunnolla??

Saara S.
Saara Sarvas

ane:  Runosielu oli kyllä kukintansa huipulla :'D

pupuna: Hmm.. Sanoisin, että jos tämä tuntuu omalta alalta, niin go for it! Siitähän saa vaan uutta puhtia pitää runko kunnossa, eikö? Itse odotan suurella innolla kaiken tämän friikkuna tavaroiden raahaamisen tuottamaa vääntynyttä selkärankaa yms. ;)

Oletko miettinyt, mitä reittiä lähtisit opiskelemaan? Ammattikoulussa vai yksityisellä puolella?

utu: Kyllä kajal ikävä kyllä vain on tuote, joka siinä silmän sisäpinnalla kuluu :( Kestävimmän vaihtoehdon tarjoaa Make Up For Ever ja Aqua Eyes.

Facepalm, Hahahahahahahaha! Siis, mähän ehdottomasti tarkoitin juuri sitä, että tarvitaan haava käteen, ja sitä puhaltamalla sitten höngitään kohti kipinää, eikös? :'D

Siitä, miksi olisit odottanut minulta klo 2:25 mitään tuon enempää, en tiedä, mutta enköhän ole tuosta ansainnut jopa tämän: 

implied-facepalm.jpg

 

Llauraa, Ne taitavat olla vain palkeet :'D Sapefail.

 

 

 

 

Emmmi (Ei varmistettu)

Moikka ja tsemppiä uusille tuulille. Pystyt siihen ihan varmasti. Oon lukenut tätä sun blogia melkeinpä alusta asti ja näyttää siltä että ei ole asiaa mihin et pystyisi! :)

Ja vielä hei pidennysinfoa! Sulta varmaan pyydetään monia asioita mitä olet jo kertaalleen vanhaan mestaan kirjottanu, mut eikös kaikki melkeenki muutu vuosien varrella? :)

pupuna

Komppaan Emmmii uusien tuulien suhteen! Oon punninnut noita vaihtoehtoja  - yksityinen pa-ka-linja vai ammattikoulu. Oon kuullut enemmän suosituksia ammattikoulun puolesta (usein kehutaan sitä enemmän, koska koulutus pitempi ja kokemusta saa enemmän) kuin yksityisten koulujen. Epäilen kyllä itsekin vähän sitä, voiko vuodessa oppia niin laajan ammatin kuin pa-ka on?   Siksi ammattikoulu olis ykkösvaihtoehto - tällä hetkellä (tietty jos tässä iässä pääsisi vuoden opinnoilla duuniin, saisi nopeammin itsensä alalle ja yrittäjäksi; ei oikein oo tuota aikaa enää hukattavana).  Tietty punnitsen vielä sitä, hakeudunko aikuislinjalle vai ihan tuonne tavalliselle puolelle. Onneksi on aikaa miettiä, koska myöhästyin tänäkin vuonna yhteishausta! \:D/ ...Ensvuonna merkattava kyllä kalenteriin sekin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.