Vihdoin kotona – myös hengissä

Uhh.. Olipa ihana, mutta väsyttävä viikonloppu. Nyt makaan sängyssä ja näpytän tätä ilman kuvanlisäysmahdollisuuksia, joten aloitetaan se uusi palstaviikko vasta kun herään. Nyt sukellan hetkeksi johonkin tarpeettoman syvälliseen:

Oloni on utopistinen ja pyöriskelen taas vahvoissa feenix-fiiliksissä. Pitäisi roihahtaa tuleen ja nousta tuhkasta – taas kerran! Jotenkin tuntuu silti siltä, että salaa olen kuitenkin jo luovuttanut.. Mutta kipinä kytee silti, jossain sen luovuttamisen tukahduttavan ja peittävän verhon alla. Nyt tarvitaan isoja palkeenkieliä joilla saadaan siitä kipinästä kasvatettua räiskyvä liekki!

Ensi viikosta tulee hyvä, sekä minulle, että teille!

Saatan esimerkiksi tehdä kaikki päätökseni käyttäen maagista kasipalloa.

 

Rakkaudella,

Filosofinen Saara ja alakerrassa jälleen kerran meluava humalainen naapuri

Kommentit (9)
  1. Komppaan Emmmii uusien tuulien suhteen! Oon punninnut noita vaihtoehtoja  – yksityinen pa-ka-linja vai ammattikoulu. Oon kuullut enemmän suosituksia ammattikoulun puolesta (usein kehutaan sitä enemmän, koska koulutus pitempi ja kokemusta saa enemmän) kuin yksityisten koulujen. Epäilen kyllä itsekin vähän sitä, voiko vuodessa oppia niin laajan ammatin kuin pa-ka on?   Siksi ammattikoulu olis ykkösvaihtoehto – tällä hetkellä (tietty jos tässä iässä pääsisi vuoden opinnoilla duuniin, saisi nopeammin itsensä alalle ja yrittäjäksi; ei oikein oo tuota aikaa enää hukattavana).  Tietty punnitsen vielä sitä, hakeudunko aikuislinjalle vai ihan tuonne tavalliselle puolelle. Onneksi on aikaa miettiä, koska myöhästyin tänäkin vuonna yhteishausta! :D/ …Ensvuonna merkattava kyllä kalenteriin sekin!

  2. Moikka ja tsemppiä uusille tuulille. Pystyt siihen ihan varmasti. Oon lukenut tätä sun blogia melkeinpä alusta asti ja näyttää siltä että ei ole asiaa mihin et pystyisi! 🙂

    Ja vielä hei pidennysinfoa! Sulta varmaan pyydetään monia asioita mitä olet jo kertaalleen vanhaan mestaan kirjottanu, mut eikös kaikki melkeenki muutu vuosien varrella? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *