Kiasman synttäriviikonloppu

kultu3.jpg

Me Kultut halusimme suunnitella Kiasman Synttäriviikonloppuun ARS 11 -teemaisen nonstop-työpajan. Cafe Javassa syntyikin idea mARS Afrikkaan -työpajasta, johon sisältyi rannekorun punontaa makramee -tekniikalla sekä Afrikan tähti -teemainen tehtäväkierros näyttelyn taideteoksiin liittyen.

Valmisteluihin kuului niin Kiasman pohjapiirustuksen piirtämistä tehtäväkierroksen karttaa varten kuin myös makramee -tekniikan opettelua. Yksi Kultuilun mahtavista puolista onkin se, että oppii työpajojen suunnittelun ja pitämisen myötä itsekin aina uutta.

Itse pajapäivät menivät aivan mahtavasti. Osallistujia oli paljon, 4-vuotiaista 70-vuotiaisiin. Rannekoruista innostuttiin erityisen paljon, tehtäväkierros taas keräsi kiitosta pistämällä ihmiset katsomaan teoksia eri näkökulmasta kuin yleensä. Kävijöiltä saimme palautetta molempia pajoja koskien, ja osa opettikin meille uusia, omia makramee -tekniikoitaan.

Me Kultut toivomme, että kaikki synttärivieraat viihtyivät työpajassamme sekä Kiasmassa viikonlopun aikana yhtä hyvin kuin mekin!

Le
Kuva: VTM/KKA, Pirje Mykkänen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *