Lily-gallup: Mikä on kynnyskysymyksesi rakkaudessa?

Toimitus

Lilyn toimitus uteli tällä kertaa, mistä ominaisuudesta kaduntallaajat eivät suostu tinkimään kumppanin metsästyksessä.

1. Martta, 17: Semihyvät käytöstavat. Pojan pitää olla semmonen, että sen kehtaa viedä kotiin näytille. En kyllä edes tutustu tosi outoihin tyyppeihin.

2. Jonna, 26: Luonne. Se tulee ennen ulkonäköä. Huomaan nopeasti, jos toinen ei ole kanssani samalla aaltopituudella. Silloin hommasta ei voi tulla mitään.

3. Saija, 31: Luottamus. Sen arvioiminen menee fiilispohjalle. Toinen kriteeri on huumorintaju, joka on sitten helpommin mitattavissa.

4. Sara, 24: Elämänasenne. Itsellä on joskus vaikeaa elää hetkessä ja sitä murehtii turhia. Tarvitsen jonkun, joka pystyy pysähtymään ja ottamaan päivän kerrallaan.

5. Anne, 25: Huumorintaju. Se on semmonen juttu, jolla selviää monen asian yli. Minulla on niin kiero huumorintaju, että huomaan kyllä nopeasti, jos jutut ei synkkaa.

Oliko tässä tärkeimmät vai puuttuuko jotain olennaista? Pistä kommentteihin oma vaatimuslistasi!

Kommentit

Sari K (Ei varmistettu)

Suudelman pitää viedä jalat alta, eli pitää olla kipinää ja sähinää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miehen pitää olla niin sanottu hyvä tyyppi. Ja kieroa kyllä, täyttää kaikki ne puutteet, jotka entisillä poikaystävilläni oli. Minkäs teet, kun olet kerran sisäistänyt ajatuksen: "En enää ikinä ala suhteeseen työttömän, jääkiekkoilevan, laihduttavan, tupakoitsevan jne miehen kanssa"!

Mimmu (Ei varmistettu)

Täytyy kunnioittaa muita ihmisiä. Kaikenlainen röyhkeys ja muiden disauttelu kuvottaa mua yli kaiken.

Kommentoi