Lily-gallup: Mistä riitelit viimeksi?

riitelygallup.jpg

1. Marinetta, 31: Lapsen kanssa tulee kinasteltua päivittäin ja etenkin väsyneenä riidat syntyvät helposti. Seitsemänvuotiaani haluaa jo itse päättää esimerkiksi sen, milloin ulkoa tullaan sisälle. Riidat kuitenkin ratkeavat ilman mökötystä.

2. Hanna, 24: Riitelin viimeksi kämppikseni kanssa. Jos vähän ärsyttää ja väsyttää jo valmiiksi, menetän hermoni esimerkiksi tiskaamattomien tiskien takia. Yleensä tiuskaisen kämppikselleni ja pidän pienen mielenosoituksen, jota pyydän myöhemmin anteeksi.

3. Salla, 23: Olin treenaamassa esitystä kavereideni kanssa, ja tunnelma oli hieman kireä. Kun kaverini kysyi, mistä se johtuu, sanoin, että minusta kaikki oli ihan hyvin. Kaverini loukkaantui siitä. Yritän välttää riitoja viimeiseen asti ja murehdin ennemmin itsekseni, mikä on huono asia.

4. Kati, 27: Oman miehen kanssa riitelin viimeksi eilen. Hän on aina töissä eikä koskaan kotona. Pieniä riitoja syntyy pitkin viikkoa, ja välillä kaapinovet saattavat paukkua. Riidan lopetamme vuorotellen.

5. Minna, 35: Meille oli tulossa lauantaina vieraita, ja mieheni mäkätti kirjahyllylle jääneestä ripsiväristä. Se ärsytti, koska minä siivoan enemmän. Riitoja tulee etenkin kotitöistä ja lastenhoidosta, mutta sovimme ne nopeasti.

Mistä sinä riitelit viimeksi ja miten sovit?

Teksti ja kuvat: Ida Valpas

Kommentit (6)
  1. Saimme sovittua. Mies tuli itse sovittelemaan juuri, kun olin tänne kirjoittanut. Oli pahoillaan hölmöstä käytöksestään. Käytiin läpi asiat mitkä mua ärsyttivät ja miksi. Eihän se miehen vika ole, että mä olen väsynyt ja kärttynen töiden jälkeen, mutta on se silti hyvä toisen fiilikset ottaa huomioon. Ja joskus tän duracell pupun jutut menee multakin vähän yli hilseen, vaikka niin rakas mulle onkin.. 🙂 Mut tää on tätä; yhdessä ollaan ja joskus ärsyttää, mutta ei se sen isompi ongelma ole, koska muuten meillä onkin loistava parisuhde.

  2. Saitteko Saara sovittua? Jos saitte, niin miten?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *