Lily-gallup: Miten löysit luottokampaajasi? + Toimituksen vinkit

luottokampaaja.jpg

1. Jenni, 30: Edellinen vakkarikampaajani karkasi muualle töihin. Päädyin samassa kampaamossa työskennelleen Outin käsittelyyn vähän vahingossa. Se oli kuitenkin onnellinen vahinko, sillä minun ei ole tarvinnut lähteä kertaakaan pettyneenä.

2. Minna, 21: Löysin Annan sattumalta muutama vuosi sitten, kun lukiokaverini olivat käyneet samassa kampaamossa Vaasassa. Meillä synkkasi heti tosi hyvin. Arvostan kampaajaani taiteilijana ja olen ohjannut myös äitini ja siskoni hänen luokseen.

3. Sonja, 21: Sain luottokampaajan, kun ystäväni alkoi opiskella alaa. Olen ollut Susannan hiusmallina ja päässyt kokeilemaan kaikenlaisia hiusmalleja. On tärkeää, että kampaaja uskaltaa sanoa, jos jokin ideoistani ei toimi.

4. Anni, 26: Piipahdin viisi vuotta sitten kämppikseni kampaajalla. Tein sen jälkeen harharetkiä muihin kampaamoihin, mutta palasin Titan tuoliin. Hän muisti minut, vaikka edellisestä käynnistä oli jo pari vuotta! Nyt olen ihan tuuliajolla, kun Titta on äitiyslomalla.

5. Lassi, 22: Löysin luottokampaajani reilu vuosi sitten äitini työkaverin suosituksesta. Kampaaja pystyy katsomaan hiuksiani ulkopuolisen silmin. Lisäksi luottokampaamossani soi hyvä musiikki ja siellä vallitsee rauhallinen fiilis.
 

Etkö ole löytänyt vielä Sitä Oikeaa kampaajaa? Tässä muutama vinkki huonon hiuspäivän lopulliseen karkoitukseen:
 

 • Arvioi tarpeesi.  Haluatko vaihtelua vai oletko viihtynyt samassa mallissa jo useamman vuoden? Latvat saat lyhennettyä edullisesti kampaajakoulussa, kun taas kuumimpien trendien mukaisen tukan saat vaikka hiusmallina.
 • Kuuntele puskaradiota. Utele tutuilta heidän kampaamokokemuksistaan. Voit säästää pitkän pennin ja välttyä hiustraumoilta.
 • Nyi hihasta. Tuliko kadulla vastaan kaunis kuontalo? Rohkaise mielesi ja kysäise tukkajumalalta, kuka hänen hiussuortuvansa on pätkinyt.
 • Tirkistele. Jos lopputuloksen lisäksi myös kampaamon sisustus ja tunnelma miellyttävät, hiustenlaittohetkestä voi tulla arjen luksusta. Kurkista liiketiloihin ja piipahda nettisivuilla.
 • Luota ensivaikutelmaan. Haluatko heittää läppää vai nauttia hiljaa hemmotteluhetkestä? Kampaaja ymmärtää hiushaaveesi todennäköisesti sitä tarkemmin, mitä paremmin kemiat kohtaavat.

Mutta…

 • anna myös mahdollisuus. Halusitko platinaa, mutta saitkin keltaista? Kerro mielipiteesi kampaajalle ja anna hänelle mahdollisuus korjata virheensä. Se Oikea ei aina ole rakkautta ensi silmäyksellä – tai -harjanvedolla.

Unohtuiko jokin kallisarvoinen vinkki? Miten sinä olet löytänyt Sen Oikean?

Kommentit (14)
 1. Oma luottokampaajani löytyi helposti, kun yksi parhaista ystävistäni lähti opiskelemaan parturi-kampaajaksi. Olin hänellä koekaniinina niin koulussa kuin yhdessä näytöksessäkin. Ja kun hän sai töitä Keravalta Parturi-Kampaamo Ritulta, rupesin käymään siellä. Kodin ja kampaamon välikin on  jopa vajaat 500 metriä 🙂

   

  Plussana vielä kyseinen ystäväni on ollut nyt noin puolitoista vuotta myös kämppikseni!

  kati_ja_ma.jpg

  Rakas kampaaja-ystävä-kämppikseni Kati ja minä kesällä 2009.

 2. Tiina – aivan mahtavaa! Eikös ole ihana paikka?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *