Lily tiedottaa: valmiita palstakuvia kaikille

headerijuttu.jpgHaluatko palstallesi upean headerin, eli nimikenttäkuvan, mutta sormi menee suuhun kuvankäsittelyn kanssa? Ei hätää, palstan kaunistaminen on nyt helpompaa kuin uskotkaan. Lisäsimme palstan asetuksiin valmiita headermalleja, joista voit klikata mieluisimman käyttöösi.

Header-kuvan vaihtaminen on helppoa. Vie kursori palstasi nimikentän kohdalle, paina ”muokkaa nimikenttää”-painiketta. Valitse vaihtoehdoista ”valmis ulkoasu”. Pääset valitsemaan sopivimman lukuisista eri malleista ja värivaihtoehdoista nuolinäppäimillä selaamalla. Paina ”tallenna”-nappulaa ja valmista tuli!

Lilyyn on lisätty muitakin toivottuja uusia ominaisuuksia. Voit lisätä oikeaan sivupalkkiin kuvia. Paina palstallasi Sivupalkin asetukset -painiketta ja lataa suosikkikuvasi kaunistamaan palstaasi. Voit vaihtaa kuvien järjestystä numerovalitsimella. Muista painaa lopuksi ”tallenna”-painiketta sivun ylä- tai alalaidassa. Voit katsoa mallia sivupalkin kuvitukseen vaikkapa Weekdaycarnivalilta  tai Annalta.

Nyt voit myös lisätä palstasi Bloglovin’-ominaisuuden sivupalkin asetuksista. Sieltä saat myös esiin halutessasi listauksen palstaasi seuraavista Lilyn käyttäjistä.

P.S. Voit tietenkin tehdä myös täysin omannäköisen headerin palstallesi kuvankäsittelyohjelmalla. Headerin korkeus saa olla 200-400 pikseliä ja leveys enintään 980 pikseliä.

Millä palstalla on sinun mielestäsi hienon header?

Kommentit (1)
  1. Anna Karhunen
    17.3.2011, 13:48

    Muistathan, että voit kertoa palstasi sivupalkissa myös musamaustasi Last.fm:n tai Spotifyn kautta ja lisätä tuoreimmat juttusi Twitteristä. Voit myös valita, mitkä seuraamistasi palstoista näkyvät sivupalkissasi.  Ja lisää sinne tietenkin myös suosikkilinkkisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *