Lilyn Oscar-pukurakkaudet 2011

orcars_edited-1.jpg

1. Violetti oli tänä vuonna Oscar-gaalan ykkösväri. Mila Kunis kietoutui Elie Saabin harsomaiseen haute couture -mekkoon, joka oli alusvaatemaisen kaula-aukkonsa ansiosta gaalan kuumin.

2. Cate Blanchettin mieletön Givenchy-mekko kivikoristeineen jää Oscar-historiaan. Yllättävät keltaiset yksityiskohdat ja pehmeälinjainen polkkatukka tekevät kokonaisuudesta kiinnostavan ja Catesta Lilyn näiden Oscareiden lempipukeutujan.

3. Illan ansaituin Oscar-palkinto meni Natalie Portmanille parhaasta naispääosasta loistavassa Black Swan-leffassa. Kyyneleisessä kiitospuheessaan Natalie kiitti työtovereitaan, vanhempiaan ja tulevan lapsensa isää Benjamin Millepiediä, joka Natalien omin sanoin antaa nyt näyttelijälle mahdollisuuden hänen elämänsä tärkeimpään roliin. Niisk. Liikutuksen kyynelten keskeltä näytämme vielä peukkua Natalien luumun väriselle Rodarte-mekolle, jonka ovat suunnitelleet Natalien ystävät Kate and Laura Mulleavy, jotka tekivät asuja myös Black Swaniin.

4. Gaalan eteerisin asu oli Michelle Williamsin norsunluunvalkea Chanel haute couture -leninki. Chanelissa on vaikea mennä vikaan, ja asu olisi vähäeleisyydessään jopa hieman ennalta-arvattava, ellei Michellen lyhyt pixie-tukka toisi siihen tarvittavaa särmää.

5. Oscareiden puhutuin asu on gaalassa laulaneen Gwyneth Paltrolin Calvin Klein -veto, joka ei mennyt ihan putkeen. Kokokimaltava asu on aina haastava, ja Gwynethin keskenään mätsäävät koristevyö ja korvakorut ovat sanalla sanoen liikaa. Pisteitä silti rohkeasta yrityksestä. Tämän vuoden gaala-asujen tasapaksuudesta kertonee jotain se, että kohutuimman luomuksen tittelin saa klassisuudestaan tuttu Calvin Klein.

6. Illan yllättäjä ja kaunein avec, Mark Ruffalon vaimo Sunrise Coigney näyttää, miten metallinen gaalalook toimii parhaimmillaan. Sunricen yksiolkaimisen mustan mekon sivusta aukeaa siivu kirkasta kuparia, joka sopii sävyltään loistavasti Sunriseen skarppiin tukkaan ja punaiseen huulipunaan.

Lilyn toimitus kysyy silmät lurppien: Kuka oli sinun mielestäsi Oscar-gaalan tyylikkäin tänä vuonna?

Kuvat: Adriana M. Barraza/WENN.com

Kommentit (8)
  1. Kiitos ihanista kommenteista! Julistamme siis yksimielisesti Caten gaalan tyylikkäimmäksi!

  2. Cate Blanchettin asu on kaunis ja kiinnostava.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *