Lilyn katukauneus: Näytä kyntesi ja voita kolme kevätlakkaa!

anu.jpg

Anu: Minulla on ollut jo puolitoista vuotta ranskalainen manikyyri mustilla kärjillä. Kynsissäni ei ole lakkaa, vaan mustaa ja kirkasta akryylimassaa. Helsingin Stockmannilla työskentelevä luottomanikyristini Monica laittaa kynteni kuntoon kerran kuussa.

irene.jpg

Irene: Käytän yleensä kynsissä neutraaleja sävyjä. Nude on suosikkini. Käväisin Madridin muotiviikoilla helmikuun lopulla ja halusin erottua muotiviikkojoukosta kynsilakkaa myöten. Pukeuduin värikkäästi, ja kaivoin lakkakätköistäni raikkaan turkoosin kynsilakan.

heidi.jpg

Heidi:Valitsin punaiset kynnet aamulla kirkkaanpunaisen huulipunan kaveriksi. Punaiset kynnet antavat kivaa kontrastia farkkusiniseen asuun. Puna on jo karannut huulilta, mutta kynsilakka kestää, vaikka naputtelen pitkät päivät tietokoneella. Läpinäkyvä päällyslakka lisää lakan kestoa. Kynsilakkani on sävyä 340 Maybellinen uudesta MNY-sarjasta, joka tulee kauppoihin toukokuussa.

sofia.jpg

Sofia: Olin Tigin hiusmallina, ja minulle laitettiin tukkaan mahtava pinkki liukuvärjäys. Samalla sain myös nämä Minxin kynsikalvot, joita tehdään kynsisalongeissa. Tarrojen foliopinta on niin mieletön, että yritän kaikin tavoin varjella kynsiäni kolhuilta.

Kopioi kynnet:

kynsilakat.jpg

1. Tee musta ranskalainen manikyyri kotona Rimmelin 60 seconds -kynsilakan sävyllä 800 Black Out, noin 5,20 €. Viimeistele kynnet läpinäkyvällä päällyslakalla.
2. Kevään raikkain minttu löytyy American Apparellilta, sävy Office, 9 €.
3. Mavalan lakat kestävät kulutusta, minilakan sävy 1 Ankara, 3,50 €, Nelly.com.
4. Kotikäyttöiset kynsikalvot kuumennetaan, asetetaan varovasti kynnen päälle ja viimeistellään kynsiviilalla ja läpinäkyvällä lakalla. Royal Blue -kynsikalvot Kynsitaivaasta, 9,95€/ 16 kpl.

Nyt on sinun vuorosi vilauttaa kynsiäsi. Osallistu Lilyn kauneusjoukkopostaukseen ja vinkkaa muille lilyläisille omaa lempilakkaasi.

Voit tehdä sen tämän jutun kommenteissa tai omalla palstallasi. Lisää tämän jutun kommentteihin linkki juttuusi, jotta me ja muut löydämme sen.

Kaikkien perjantaihin 25.3. mennessä osallistuneiden kesken arvomme kynsipalkinnon, johon kuuluu kolme IsaDoran uutta kevätlakkaa.

Kommentit (26)
  1. Kiitos kaikille kuvista ja kuvailuista. Aivan mahtavaa!

    Arvonta on suoritettu ja voittaja on…iinalaa. Onnea! Laitathan minulle osoitetietosi sähköpostiini jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi, niin saan lakat matkaan!

     

  2. img_7917.jpg

    Lakkana Goshin nro 597, Miss Minty. Suosittelen, lakka kuivuu nopeasti ja kestää. Ja väri kerää huomiota :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *