Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla? + Voita OIA:n lahjakortti!

mol27052011.jpg1. Tee ite -meininki leviää Lilyssä! Halo vinkkaa kotitekoisesta hiuspuuterista ja MA-MAterial Girl neuvoo, miten syntyy omatekoiset äitiysfarkut.

2. Se Oikea talsii vastaan, kun sitä vähiten odottaa – oli kyse sitten kampaajasta tai elämänkumppanista. Lilyn gallupissa etsittiin tällä viikolla luottokampaajaa ja Sensational-palstalla kerrotaan tosielämän (kauko)rakkaustarina.

3. Siivoojan ammatissa on yllättäviä etuja. Häkkilintu on aloittanut pestin, joka tutustuttaa mikrokuituliinojen lisäksi muun muassa eksoottisiin hedelmiin ja kansainvälisiin muotilehtiin.

4. Festarikausi on pian täällä! Laura Ilona muistelee omaa festarimenneisyyttään ja Iisa yrittää revetä kahteen tapahtumaan yhtä aikaa.

5. Haaveiletko opiskelusta ulkomailla? Lilyn oma ulkomaan opo Laura de Lille listaa Pariisin muotimarkkinoinnin opintojensa päättyessä ulkomaan opiskelun plussat ja miinukset.

+ Mitä sinä opit Lilyssä tällä viikolla? Kerro mitä oivalsit ja linkkaa juttu kommenttiboksiin. Arvomme vastaajien kesken kolme 50 euron arvoista lahjakorttia OIA:aan. Voittajat julkaistaan toimituksen palstalla 6.6. Tuplaa mahdollisuutesi ja osallistu kisaan myös OIA:n Facebook-sivulla!

Rentouttavaa toukokuun viimeistä viikonloppua toivottavat: Kati, Jenna, Anna ja kesuri-Anna!

Kommentit (16)
  1. Opin laittamaan itselleni irtoripset ja opin, kuinka lyhentää farkkujen lahkeet oikeaoppisesti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *