Tällä viikolla toimituksen palstalla

lily_logo_nettimuoto_7.gif

Hei huomenta Suomi, hyvin pyyhkii! Tänään jos koska saa lallatella kuluneita Suomi-biisejä, ottaa spontaanisti työkaveria kaulasta ja hekumoida omaa erinomaisuuttaan. Kerro Lilyn Facebook-sivuilla, mitä sinä teit, kun Suomi voitti jäkiksen maailmanmestaruuden. Meidän Kati nukkui ja Jenna heilui torilla.

Ja sitten tähän viikkoon! Tiistaina tapaamme mahtavan Glasvegasin. Skottibändi paljastaa maanantai-illan puuhansa ja älykkäimmät oivalluksensa Lilyn jo klassikoksi muodostuneessa 5+1 kysymystä-juttusarjassa.

Onko joku sanonut sinulle lähiaikoina jotain todella kaunista? Lily-gallupissa kadunnaiset lausuvat sanat, jotka ilahduttivat heitä viimeksi.

Ennustamme, että tämä viikko ja koko tuleva kesä ovat spontaanin biletyksen kulta-aikaa. Siksi neuvomme viikon lopulla, miten järjestät elämäsi niin, että olet aina valmis – juhlimaan!

Ja viikon parhaat Lily-palat kokoamme luonnollisesti perjantaina Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla -juttuun. Mutta siihen on vielä pitkä aika, joten kippis ja toreilla tavataan!

Loistavaa maanantaita toivottae: Kati, Jenna ja Anna

Kommentit (3)
  1. Vau, varaslähtö Lily-gallupiin!

    Mitä tästä opimme? 1. Kaunein on kaunein sana  ja 2. Älä koskaan puhu mitään toisen pään koosta!

  2. Hehheh, kauneinta mitä mulle on sanottu, on ehkä:

    ”Taivas varjele sulla on pieni pää!”, kaveri lukion ykkösellä kun tarras syystä tai toisesta mua takaraivosta. :D:D:D

    Mä siis otin joskus 12-kesäsenä ihan järjettömän stressin ja paniikin, kun olin sitä mieltä, että mulla on yli-iso pää ja rupesin sitte laihduttamaan sitä pienentääkseni (?! :D:D:D). Hanskastahan se homma lähti ja lopulta oltiin jo ihan överiliian laihoja ja luut törrötti ja juur alkaneet menkatkin jäi :E Sitte sitä heräs ihmettelemään, että mitä mä oikein itelleni teen. Pääkin pieneni (tosin se ehkä johtu ihan siitä omasta kasvusta enemmänkin kun jostain fakin laihdutuksesta), vaikka on mulle edelleen tosi arka paikka, mitä tulee päänkokoon tai painoon. 😀 Nyttemmin mulla onkin sitten kompleksi tuosta pienestä kaksoisleuasta :Ppp 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *