M i t ä i h m e t t ä!

A&A at HoMe

 

Hitsi, ja M I T Ä ihmettä! 

Mä mietin vielä päivällä, että laitanko kuvia viikonlopulta ja kerronko nyt viimeinkin koiran kanssa matkustamisesta, kun siitäkin niin monesti on multa kysytty...

Mutta en mä nyt keksikään mitään siitä aiheesta ja koko ilta on mennyt hämmästellessä tota Toimituksen "kenelle antaisit suositusleiman"-postausta!

Siis, jos mä en ole jollekkin vastannut jotakin ja kiittänyt äänestä, niin sitten mä en ole sitä huomannut! Olen jo monta kertaa kolunut läpi ne kommentit ja ihan pähkinöinä kyllä siitä, että niin moni on minulle äänensä suonut. 

Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! 

Olin päivällä vain muutaman tunnin Porkkanan lastenvahtina, ja niinkuin kuvista näkyy, niin me "vähän" sotkettiin leikittiin, luettiin hassua kirjaa ja sen semmoista! 

Ja kun tulin kotiin, niin noita muistutuksia tai ilmoituksia oli varmaan sata ja seurattujakin blogeja parikymmentä ja mä olin ihan pihalla... Siis hitsi, mulla on mennyt koko ilta hämmästellessä tätä? Mitääh? 

No mutta, tuntuuhan se kivalle! Minä olen ihan otettu ny... Posketkin vähän punaset varmaan, tai ainaski ne kuumottaa just sillä lailla! :)

Kiitos vielä ihanat! 

Tämä päivä oli iso syrän <3

Ja toi ekan kuvan kukkanen on tarkoitettu teille lukijoille! 

Anna

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Mun täytyy myöntää, että kun sun blogiis eksyin ni ihmettelin suuresti, miksi sulla ei ole leimaa! Toivottavasti se korjaantuu pian! <3

annaandandyathome
A&A at HoMe

Voi, että. Ompa ihanaa :) Mä olin kyllä ihan pihalla ja iloissani kun olin saanut ääniä! Vaikka ei olis leimaakaan, niin jo noi äänet sai niin iloiseksi !

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.