Next.in lastenvaatteet

A&A at HoMe

Sööteistä lastenvaatteista,

Päädyin tossa joulun alla Next.in sivuille, koska sisko käski tuoda takin porkkanalle Tallinnasta (ei kuulemma koko suomesta löydy yhtään takkia mikä miellyttäis...). Ajattelin, että katotaan yhessä sieltä ennen kuin astelen kauppaan ostoksille. Huomasin samalla, että sieltähän saa tilattua suomeenkin! Jei, onkohan näin ollut jo kauankin. 

Nämä kaikki kuvat ovat  Next.in nettikaupasta, mutta täällä tallinnassa sillä on kaksi liikettäkin. Toinen ostoskeskus Ulemistessä, ja toinen Kristiinessä

Tuon yleensä matkoilta ja tallinnasta vaatteita tuiaisiksi, ja keräsin tänne nyt vähän Porkkanan tyyliä, mitä minä hänelle voisin ostaa (kovin on kesäistä ja ilosta...). 

Ostin Porkkanalle tuon hurjan, todella epä-porkkanamaisen sini-punaisen koiramekon, joka onkin ehkä koko tän postauksen innoittaja.

Hame oli alerekistä 13 eurolla, ja tuossa mekossa oli just kaikki porkkanalle tutut koirat, etenkin heidän 11-vuotias chihuahua-mummo,  joka on ihan kuin valokuva heidän omasta koirasta. Enhän mä voinut sitä sinne jättää! Tulee vähän mieleen semmoinen PinUp-tyylinen baby, haha. 

Ja sitten bonarina vielä nää mun lempparit:  ELI KOKO PERHEEN HÖLMÖT JOULUPAIDAT!

iih, oikeen amerikkalaista joulutyyliä! Mä sanoin siskolle, että se on ihan tylsä äiti, jos ei hommaa koko perheelle rumia joulupaitoja. Ehdotin jopa vitsikästä joulukorttikuvaa, jossa hän vois pukeutuu pingviinipaidan sijaan vaikka Antskuks... mut ei se vaan lämmenny... 

Ehkäpä ensi vuonna? Lapsillekkin oli niin ihania, sellaisia joulupaitoja, jotka soitti joululaulua jos vaikka puserossa olevan lumiukon nenään koski. 

(Mua haluttais ihan hirveesti mennä katsomaan, josko noita olis jääny aleen (voisin ostaa vaikka siskolle, porkkanalle ja ihanalle kälylleni nyt jo ens jouluks puserot... haha! ) Mut eiks vaan ole cooleja?, ainakin mua naurattais, jos saisin joltain valokuvakortin, missä koko perhe on kuusen äärellä hölmöissä  jouluneuleissa, ja oikein monivärisissä tottakai! Iha Hitoksee järkyt, hahha 

 

Onkohan kaikki muut siivonneet joulun jo pois kotoa? Mulla on vielä meinaan kaikki joulu tallella! Tuli vain mieleen noista joulupaidoista. 

Ihanaa viikkoa kaikille,

Anna

Kuvat: Next

 

 

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

Hei moni on hehkuttanut tuota Nextiä, enkä ole vieläkään käynyt siellä! Pitää ehdottomasti käydä, kun eksyy seuraavan kerran Tallinnaan. Tosin vähän mua hämmentää se, miten suoria kopioita nuo Nextin printit on muilta lastenvaatemerkeiltä, kuten Molo kidsiltä, Popupshopilta ja Hatleyltä...

annaandandyathome
A&A at HoMe

ONKO? haha...Mä oon niin out noista lasten trendimerkeistä... Pakko kai se on myöntää että Molo nimen olen kuullut, mutta noita kahta en edes tienny... ikinä kuullutkaan? (Tarvii taas varmaan kookletella) 

Tuo Next on kyllä musta aika edullinen ja sisko on tykänny et ne on ihan hyvänlaatusiakin. 

Kommentoi