NYT SE ON AUKI!

A&A at HoMe

Tätä on sitten odotettu kuin kuuta nousevaa: 

Nyt se on täällä ! Tänään kävin kävelyllä (taas) katsomassa joko se on avattu.... 

Kaikki Tallinnaan matkaavat, menkää ihmeessä Viru-keskuksen 2 kerrokseen, TÄÄLLÄ ON VIHDOINKIN MASSIMO DUTTI! 

Olihan siellä avattu vasta myös River Island 1 kerroksessa, mulle se oli aika tuntematon, mutta kävin senkin tänään läpi ja tosi kivoja vaatteita sielläkin!

Muutenkin Viru-keskus on mun mielestä tosi hyvä ostoskeskus, jos vaikka päiväksi tulee Tallinnaan retkelle (siellä on nyt tosi paljon ollut liikkeitä remontin alla ja en edes ole ihan kärryillä että onko siellä jotain muitakin uusia liikkeitä avattu).

Sieltä löytyy myös esimerkiksi Zara, Mango, Nike, Karen Millen, Tommy hilfiger, Pepe Jeans, Guess, Calvin Klein, Ivo Nikkolo, Promod, ja paljon muita...

Ja Virukeskuksen yhteydessä olevassa Kaubamaja-tavaratalossa on ihan valtavasti merkkejä, esim Chloe, Michael Kors, Day Birger et Mikkelsen, Desigual, Pinko, jne jne... eli siis vaikka mitä ja kaikkien makuun sopivia juttuja. Erityisesti suosittelen katsomaan Kaubamajan kenkäosaston, se on HYVÄ!

 

Muita Tallinnan ostokset -aiheisia postauksia: 

Aamulenkin näyteikkunat

Vivian Vau -kenkiä

Sisustusliike NORR11

Sisustusliike Casa Studio 

Ja Vielä IHANA Porkkanan eka matkapostaus, jossa kaikki hyvät lastenvaatekaupat ja bussiohje Rocca Al Maren Ostoskeskukseen!

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

NIIN JUST, JIHUU :) 

Suomi lienee maailman viimeinen kolkka, jonne Massimo saapuu - jos saapuu :) Mutta mahtavaa, että se on nyt Tallinnassakin!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Se on kyllä outoa, ettei sitä ole Suomessa!

Mutta hei, Virossa ei ole IKEAA eikä Gina Tricotia! Ja H&M on täällä ihan uusi juttu, avasivat viime syyskuussa (kerralla toki kolme myymälää, ja porukka nukkui ovien edessä avajaisia edeltävänä yönä).... Se vasta on outoa...  (H&M.kin kun tuntuu olevan joka maailman kolkassa)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.