Ladataan...
A&A at HoMe

Muistatteko Siskon kaunis eurolava -postauksen?  Siitä inspiroituneena ajattelin jakaa lisää loistokkaita DIY -eurolava ohjeita... Olen ihan hulluna Pinterestiin ja sinne olenkin kerännyt ihan oman kansion eurolava-projekteille !

House tweaking -blogista bongasin ihanan sängynpäädyn, pääset tästä askel askeleelta teko-ohjeisiin.

 Musta keittiön saareke on täältä.

Tämä valkoinen yksinkertaisuus on ikean blogista täältä.

Tosi kauniita nuo lilan eri sävyt. Kuva täältä. Osaisiko joku kertoa tarkemmin kenen blogista nuo ovat? Seuraisin niin mielelläni enemmänkin.

Kaisa K.n kaunis lavapöytä on valkoinen. Lottas himmelrumin terassituoli oliivipuun vierellä harmaan taljan kanssa on hieno asetelma.

Ashley Ann photographyn "reading bed for nursery" on täynnä niin kauniita värejä, jotenkin tunnelma on niin ihanan mummulamainen. 

The Merry thoughtin Pallet Swing Bed -ihanaan keinusängyn teko-ohjeisiin pääset tästä.  Sängyn katos täältä.

Kuvat on aika kesäisiä, mutta kun ulkona on ihan harmaata ja pimeää, niin on kiva fiilistellä valoisia kuvia !

A&A

 

 

 

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Kukka kasvoi liian pitkäksi ja alkoi jo kaatumaan, laitoin sille tukikepin joka on ystävän elokuisista häistä jäänyt "heiluttelutikku" ! Koristerusetitkin sai jäädä. 

Ja koko höskä vielä rullattuun paperipussiin, niin sehän sai kivan uuden ilmeen...

Lyhty on clas ohlsonilta, ja siinä oli jotain "home sweet home" tai "merry x-mas" -tekstiä ostettaessa.

Rapsutin siitä tekstit pois sellaisella teräslastalla millä ikkunoista poistetaan maalia, ja tärpätillä pyyhin vielä viimeiset tekstin rippeet.

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

 

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Keittiön yksityiskohdista. Keittiö on siis Ikealta, ainoastaan uuni, kaasuliesi ja liesituuletin tilattiin netistä virosta. Liitu/magneettitaulu on Kotonadesignin ja suuri pannunalunen Alessilta. Kaasuliesi on jotenkin ihana, ihan sattumalta löydettiin liesitaso ja uuni valkoisella lasilla ja se tekee kokonaisuudesta vähän kevyemmän. Liesituuletin piilotettiin kaapin sisälle kokonaan.

Kaikki kodinkoneet uunia lukuunottamatta on piilossa. Olisin halunnut ehdottomasti jääpalakoneellisen jääkapin niinkuin edellisessäkin asunnossa, mutta tähän keittiösuunnitelmaan sellaista ei mitenkään voinut laittaa. Halusin vielä enemmän avokeittiötä ja suurta saareketta ja niin me päädyttiin Ikean laatikosto jääkaappiin. Ostovaiheessa se tuntui vähän pieneltä ja omituiselta, mutta se on kyllä osoittautunut ihan käteväksi. Sinne mahtuu ihan oikeasti tosi paljon tavaraa. Siinä on kaksi vetolaatikkoa, jotka molemmat on jääkaappeja. Pakastinkin saatiin piiloon saarekkeen toiseen reunaan. Saarekkeen keskellä on vetolaatikot ruokailuvälineiden ja astioiden säilytykseen.

Saarekkeen tammitaso on bauhausista. Tasoa ei ollut saatavana tarpeeksi leveänä joten ostettiin 2 ja liimattiin ne yhteen sellaisilla suurilla puristimilla. Tuossa saarekkeessa siis menee sauma pitkittäin, mutta sitä ei kyllä erota ollenkaan. Liimauksen jälkeen hioin pinnan ja öljysin sen varmaan 5 kertaa. Puuseppä sahasi tason mittoihin ja asensi paikalleen. Valkoinen kiiltävä taustalevykin tuonne jakkaroiden puolelle tilattiin puusepän kautta mittatilauksena.

Valkoiset vetimet on Kvik:istä. Yläkaappeihin en laittanut ollenkaan vetimiä. Valkoinen kiiltävä taso on Ikean. Vetolaatikoissa säilytetään sekä astioita että kuivaruokaa.

Erillinen roskis on ihan huippu! Näin yksi kaappi saatiin lisää säilytystä varten. Peltiroskikset olen ostanut turun muovitukusta ja niihin alle liimasin silikonilla pienet renkaat, nyt niitä on helppo liikutella keittiössä vaikka sinne missä kuoritaan perunoita.

Ihan tavallisesta paperipussista saa kivan säilytyspussukan kun rullaa sen suuaukon sopivaan korkeuteen.

Välitilaan teetettiin lasiliikkeessä pitkä valkoinen lasi. Yläkaappien alapuolelle piti laittaa ledinauhaa, mutta se on nyt vielä toistaiseksi jäänyt laittamatta. Pelkään vähän ledien sinistä ja liian kirkasta valoa, enkä ole vielä löytänyt tarpeeksi lämmintä ledinauhan sävyä. Ehdotin jopa sähkömiehille että kokeillaan keltaista ledinauhaa... Valoa keittiöön ei siis tarvita, pelkästään tunnelma-valaistusta. Onkohan edes olemassa niin hailakan kellertävää ledinauhaa mitä minä nyt haluaisin ?

 

 

Pages