Ladataan...
A&A at HoMe

Kynttilät palaa meillä joka ilta. Innostuin keräämään erilaisia ja erikokoisia kynttilöitä asetelmaan olohuoneen pöydälle. Laitoin ne metallitarjottimille, jolloin kokonaisuudesta tuli kivasti yhtenäinen. Marmorituikkukippoja ostin kirpparilta viime kesänä 50 sentin kappalehinnalla. Siskon kanssa mentiin etsimään jotain ihan muuta ja ovella tokaisin hänelle että jos näet jossain marmorisia tuikkukippoja niin sano mulle kun ne on nyt taas in. Ajattelin että ei niitä missään ole, kaikki on kiljuen jo ostettu, niin melkein joka kojussa oli niitä myynnissä... Ei ne sit kai ollutkaan niin suosittuja, mutta kauniita ainakin mun mielestä. Onhan marmori muutenkin nyt esillä aika paljon sisustusliikkeissä ja lehdissä. 

Ja pikkuinen huonekuusi on jo ostettu. Olisin halunnut vähän korkeamman, mutta en löytänyt mistään, joten päätin istuttaa sen oiken suureen betoniseen ruukkuun. Ruukku on kodin anttilasta, sisälle laitoin väärinpäin ensin yhden (halkaisijaltaan 21 cm) mustan ohuen parin euron muoviruukun ja sen päälle ruukunalus-lautasen ja toisen samalaisen muoviruukun, johon kuusen istutin. Ostin ne samalla kertaa, ja ne sopii ihan täydellisesti korkeudeltaan, tulee just tasan betoniruukun yläreunan kanssa ja istuu ruukun suuaukkoon kuin nakutettu. Tuon tein siis vain siksi, koska ruukun pohjassa oli reikä ja se oli niin syvä, että koko kuusi olisi hulahtanut ruukun sisälle ! Näin se on myös helpompi siirrellä kun se ei ole niin painava.

Nyt kasvonaamion laittoon, sillä huomenna juhlitaan pikkujouluja !

 

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Nyt kun joulu tulee niin monenmoiseen asiaan tarvitaan ehdottomasti tähti-sapluunaa ! hih, itse tarvitsin sitä yhteen DIY-projektiin ja ajattelin laittaa tähden taitteluohjeen teillekkin. Vaikuttaa kovin monimutkaiselle, mutta toi on ihan helppo... Toivottavasti osasin tehdä selkeät ohjeet... (tai siis ymmärrettävät)

Saiko tuosta mitään tolkkua, vai onko ihan liika sekava ? Yritin ainakin ihan kympillä !

Tähtiprojekti johon tätä tarvitsin, saa ihan oman postauksensa kunhan se vaan valmistuisi. Paljetteja ommellaan taas kovaa vauhtia ja oops kohta ne loppuu kesken !

P.s. Tässä on valmis postaus tähtityynystä!

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Ostin uuden tähtivalosarjan Clas ohlsonilta. Aika kiva kun se on paristoilla toimiva, niin sen voi laittaa ruokapöydällekkin kattauksen sekaan tai sitten lasimaljaan tai ihan mihin tahansa kun ei pistorasiaa kerran tarvita. Ja hairahduin ostamaan tumman viininpunaisenkin (vaikka kuvassa näyttää aika kirkkaan punaiselle), ihme juttu miten se joulun tulo vaikuttaa ihmiseen !

Pelkät valkoiset pahvitähdet ostin Granitista ja ripustelin niitä tuonne "perus" valosarjaan. Andy on oppinut heiluttamaan punaista tähtisarjaa niin että valkoinen tähti tipahtaa lattialle ja sen jälkeen se silppuroi sen pitkin poikin ! ja mami on kiukkunen, soo soo ! :)

Ja hiukan tarvii fiilistellä sisutuslehtien parissa... tämä on jo toinen kerta kun törmään tyynyihin ja viltteihin jotka on tuotu Marokon reissulta  ja tehty Marokkolaisista morsiustekstiileistä, osin antiikkisista sellaisista!? Siitä on jo vuosia kun törmäsin jossain lehdessä samanlaisiin, mutta ne on jäänyt niin hyvin mieleen että melkein hihkuin kun näin "taas noita ihania" ! Niissä on paljon paljetteja, tupsuja ja pitkää sekä lyhyttä "karvaa" raitoina valkoisen eri sävyissä. Ja tietenkin kultaa ja hopeaa blinginä! Myös nuo Marokkolaiset nahkarahit on super makeita ! Ihan Marokon matkalle tekis mieli vaan noiden takia...

ps. myös tuo kituvan ohut, pitkä ja laiha kuusen näköinen puu on ostoslistallani, mikä se on ja mistä sellaisen saan ?

Ihanaa viikkoa, A&A

 

 

 

Pages