Ladataan...
A&A at HoMe

 

Mulberryn ale on alkanut !

Porkkana ei omista vielä ainuttakaan ikiomaa avaimenperää, joten tuo voisi olla hänen tyyliä ?! Kyllähän hän kohta jo oman avaimen tarvitsee, hehe

 

 

 

 

 

Minä voisin haaveilla pikkusen vaikka tuosta vaaleasta Alexasta, nyt kyllä taidan ihailla vain kuvia tällä kertaa ! Ehkä sitten ensi vuoden alennuksiin alan säästämään (lupasin niin myös viime vuonna)... Mulberryn alehan taitaa olla vain kerran vuodessa eikä se kestä kauan, joten jos jotakin halajat niin nyt on se aika  !  

 

Tuo hattarainen huivi olisi ihanan hempeää mulberryä ja kävis laukun kanssa kivasti yhteen... Olispa nyt muutama ylimääräinen roponen ! 

Klikkaa tästä itsesi Mulberryn sivuille ! (Varoitus: himotusvaara)

A&A

Ladataan...
A&A at HoMe

Ihania välipäiviä kaikille ! Porkkana lähettelee minulle vähän väliä kuvia itsestään, tuleva "päivän asu" -bloggaaja kenties ? hih...  Punainen tutti kruunaa kokonaisuuden näin jouluna !

Ostin Porkkanalle Tiimarin loppuunmyynnistä tyllihameen,  ja siitä tulikin hienoin juhlamekko ikinä ! Siis lasten naamiaisasuksi tarkoitettu keijuhame voittaa sata-nolla kaikki hänen design-luomuksensa, ainakin hullun tädin ja Porkkanan äidin mielestä. Ensin ostin yhden ja sillä jo juhlittiinkin pikkuserkun synttäreitä, mutta sitten hain kaksi lisää. Alkuperäinen tarkoitus oli tuunata noita toisia paljeteilla (yllätys), mutta nyt hänellä on niitä 3 päällekkäin ja näyttää niin hyvälle että ei niitä tartte enää tuunailla.  Tällä tylliunelmalla voidaan juhlia niin joulut, synttärit kuin uudenvuoden kekkeritkin ja se venyy varmaan vielä monta vuotta ! haha...Tädin oma miniporkkana. 

 

 

Älyttömän nopeasti ne pienet kasvaa, me odotetaan jo että Porkkana lähtis itse liikkeelle, mutta niin se vaan köllöttelee ja heiluttelee tyytyväisenä jalkojaan. Välillä tulee raivarit ja koko naama menee kurttuun, ja annas olla jos menet nauramaan hänelle !

Porkkanalle kovasti terkkuja täältä hankien keskeltä, tädillä on vähän jo ikävä !

A&A

Pages