Ladataan...
A&A at HoMe

Porkkanan ristiäiset oli ihan pikkuiset, meitä ei ollut kuin kymmenen vierasta. Siskoni järjestää aina asiat kuin asiat koskaan mitään stressaamatta. Maanantaina päätettiin että sunnuntaina on ristiäiset. Lauantaina olin porkkanan vahtina kun äiti ja isi meni ulos syömään. Kuka hullu menee ulos syömään jos seuraavana päivänä on kotona juhlat ja olohuoneen seinä vielä tapetoimatta ?! Mutta siis sunnuntaina kaikki tapetit oli paikoillaan, koti puhtaana ja tiptop-kaikki-järjestyksessä ja tuntia ennen juhlia siskoni meikkasi tyynen rauhallisena kaikki valmiina.

Se, että minä olisin päässyt samanmoiseen suoritukseen olisi vaatinut koko viikon ravailun edes takas hermoillen miten saan kaiken valmiiksi. Tosin jos meillä olisi remontti kesken, niin juhlat viikon varoajalla tuntuisi utopistiselta, siis EI me voida, mun pitää askarrella, suunnitella, miettiä kukkia ja tarjoiluja, remontoida ja siivota monta viikkoa etukäteen.

Olen ihan varma, että siskoni nukkui rauhallisesti yön, heräsi aamulla, tapetoi, siivosi ja laittoi kaikki rauhassa niinkuin pitääkin.

Ja ristiäiset onnistui ihan täydellisesti...

 

Tuo rottinki-sänky on kulkenut meidän suvussa tosi kauan, aina se muuttaa uuden vauvan luokse. Se on kiva kun siinä on pyörät alla, niin sen kanssa voi ajella pitkin kotia.

Tuo alla oleva valtava mummon painava astiakaappikin tuli vain päivää ennen ristiäisiä paikalleen. Se piti kantaa 8:sta kerroksesta alas ensin. No, miehet on sitä varten, en tiedä siitä reissusta sen enempää, mutta voin vaan kuvitella että naiset on kirottu ja manattu niiden miljoonan askelman aikana.

Ihme kyllä löytyi pitopalvelukin viikon päästä, saatiin kukat, kakut ja pappi paikalle.

Itseasiassa juhlien järjestäminen on tosi helppoa ja nopeaa, miksi siitä tarvii itse aina tehdä niin iso numero? Moni asia selviää puhelinsoitolla.

Kukat sain minä valita (huom; SAIN, siis siskoni delegoi asioita!) Mamma valkkasi voilepäkakut ja kakut. Pitää luottaa läheisiin ja antaa niille tehtäviä eikä sitten stressata niistä enää itse. Mun mielestä oli ihana mennä kukkakauppaan ja valita kukat. En tiedä voisinko tai pystyisinkö suomaan jollekkin moista päätösvaltaa. Miettisin koko ajan että mitä jos se nyt on valinnut jotain kamalaa (haloo, ei kukat oo ikinä kamalia).

Ladataan...
A&A at HoMe

Miten pienen pieni ihminen voikaan olla niin ihana. Muru-porkkanan ristiäiset pidettiin jokin aika sitten, itseasiassa hän oli vasta 3 viikkoinen, koska meillä oli kiire saada hänelle oma passi ! Minä, siskoni ja porkkana lähdettiin viikon lomalle tallinnaan tyttöjen kesken. Kuukauden ikäisen vauvan kanssa tulee muuten käytyä läpi joka ikinen ravintola ja kahvila kaupunkilomalla shoppailun lomassa, koska kahden tunnin välein piti syödä. Siinä samalla itsekin tulee tilattua aina jotakin, ja loma oli kyllä todellista nautiskelua vauvelin ehdoilla tietenkin.

Eikö olekin hauskoja nuo värikynä-kuvat ! Kuvakirja-palvelulla voisi tehdä tavallisen kuva-albumin sijaan lasten satukirjan omista valokuvista. Esimerkiksi ristiäiset tai lasten synttärit satu-kirjana... Siitä tulisi varmaan tosi kiva ja erikoinen ! Olen tehnyt nuo photoscapella, siellä on niin kivoja juttuja valokuvien muokkaukseen. 

Kivaa viikonloppua ! A&A

 

 

 

 

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Englantilainen Graham and Green nettikauppa on niin ihana inspiraation lähde, kotiuttaisin nämä kaikki jos vaan voisin. 

Tuo lintuhäkkivalaisin voisi olla tee se itse projekti, kunhan vaan tuollaisia pikkulintuja löytyisi jostain ? hmm, mistäköhän niitä saisi?

Ja nuo pienet lintumaljakot, voi ei miten söötit!

Mustan taljan tahtoisin kellariin, siellä mulla onkin tällä hetkellä uudistus-projekti meneillään. Eilen porailin seinään reikiä ja ripustelin tauluja. Sinne tulee megapitkä nahkainen räsymatto käytävälle, mutta talja voisi siihen viereen mahtua työpöydän alle.

Tuo pompulatyyny on kanssa tosi kiva ja sehän olisi helppo toteuttaa itse ompelemalla pompulanauhaa tyynyliinojen reunoille.

 

Pages