Ladataan...
A&A at HoMe

Mulla oli sähköpostissa asoksen mainos? Joo, en tilannut barbie-uikkaria tai muutakaan, mutta pakko oli koota pikku kollaasi ihan muuten vaan... Kaikkea sitä kans ihmiset tilailee... muna-poncho? Ja siis olkoonkin vaikka halloween, niin kurpitsa-alushousut? Kurpitsapylly? uuuuu... apua, haha :)

Ainoa oikeesti aika cool juttu on musta tuo miesten onepiece, mutta siis tietty vain silloin jos se mies semmoista pitäis... Meillä ei olis käyttöä, mutta se nyt vaan olis hauska. Onepiece-tyypeille sopiva joululahja ehkä? 

Mutta olis toi Barbie-pukukin sittenkin hieno hei, varsinkin minun päälläni! hahahahaha..... Hyvät Halloweenit! 

Kuvat: Asos

Ladataan...
A&A at HoMe

Se siskon kurpitsa on nyt valmis.... jessus!

Ehkä sanomattakin selvää, kumpi voitti.... Eilen laitoin postauksen omista kurpitsoista ja mainitsin siitä, että meillä on siskon kanssa leikkimielinen kurpitsankoristelukisa. Sen viimevuotinen helinäkeiju oli jo niin hieno, että ei olis uskonu että siitä voi vielä parantaa. 

Huomaatteko siellä sisällä hienon pienen kristallikruunun? Voi että tuo on pimeällä ihan hullun hieno. 

Kuva on siis tehty niin, että ensin tulostettu kuva, jäljennetty se kurpitsan kuoreen ja sitten mattoveitsellä leikattu ääriviivoja pitkin. 

Kun mun kurpitsoista jäi kaivertaminen kokonaan pois, niin sisko sitten kaivoi senkin edestä ja teki toisenkin!

Ja vielä ihan senkin uhalla, että se sen viimevuoden keijukurpitsa tuli maksamaan sen itse kurpitsan lisäksi yhden lääkärikäynnin (siinä paperissa luki ihan oikeasti "ranne kipeytynyt kurpitsan kaivuusta") sekä muutaman kympin rannetuen, jota piti käyttää pariviikkoa (ottaen huomioon, että sillä oli pieni vauvakin silloin). 

Äiti oli eilen vielä pyytänyt, että kaiva hänellekkin (?), niin tuosta vaan se pläjäytti iltapuhteena tuommoisen tuhkimon... 

(nuo reijät on porattu erikokoisilla poranterillä)

Kuvat: siskon tekstarit, wau

P.s.Olen muuten tehnyt Pinterestiin juuri uuden Halloween kansion, siellä on vaikka mitä hauskoja ideoita halloweeniin! Pääset sinne täältä.

Ladataan...
A&A at HoMe

H A L L O W E E N, 

Halloween on minusta ihan hauska jenkki-höpötys-karnevaali (ainakin lapsiperheissä, luulisin). Minä en ole koskaan viettänyt halloweenia sen kummemmin, ollut halloween-bileissä tai edes naamiaisissa. Enkä ole niin välittänytkään.

Ainoastaan tykkään kurpitsoista, noin niinkuin "nakuna" koristeena, eli ilman mitään koristeluja, mutta nyt tuli vastaan ihanan blogin, Sugar&Clothin koristellut kurpitsat, ja heti oli saatava kokeilla kurpitsan maalausta. Ja paljetteja... 

Tässä yksi vaihtoehto kurpitsan kaivertamiselle. Ne voi siis myös maalata! Eikä nää nyt myöskään ole kovinkaan pelottavia, mutta onko niiden nyt pakko ollakkaan? Jonkun mielestä ehkä se kauhu ja pääkallot kuuluu vain ja ainoastaan halloweeniin, mutta kyllä minusta nämä hempukatkin kurpitsat voi sopia koristeiksi? 

Minä maalasin omani, ihan vain askartelukaupan akryyli-maalilla, ja liimasin paljetit kylkeen kiinni.

Sanoin siskolle, että pidetään kisa, kumpi tekee hienomman, ja se on kaivanut omaa jättikurpitsaansa nyt toista päivää (ja kyllä se päihittää nää meikäläisen askartelut mennen tullen, mitä mä olen väliaikakuvia tekstiviestillä saanut) 

Tässä siskon viime vuoden helinäkeiju kurpitsa. 

Sen kurpitsankoristelu-kisaa hidastaa häiriköivä 1-vuotias Porkkana, joka oli tunkenut itsensä jumiin kurpitsan sisälle. Kuulemma on sukkahousut ja kaikki ihan kurpitsassa! 

No, mutta tässä on minun kappaleeni, osaakohan kukaan sanoa, kauan nuo kestää?

Mustakin on makee:

Ja tämän teki Andy.... ei ainakaan vielä oo näkyny mitään myrkytysoireita? Älä siis jätä kurpitsaa lattialle jos sulla on koira talossa!

Oliko tää nyt hitti vai huti? kultaa ja valkoista, pupuja ja paljetteja...

Saako halloweenina siis hempeillä ja naamioida kurpitsan pupujussiksi, vai pitääkö aidossa oikeassa halloweenissa olla se kaiverrettu kauhukurpitsa, noidat, hämähäkit, hautakivet ja bloody mary coctailit?

Tein myös Styleroomiin myös Halloween aiheisen albumin, pääset sinne tästä.

Kauniita pieniä koristekurpitsoja voi käyttää myös kukka-asetelmissa, niinkuin tässä.

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

Pages