Ladataan...
A&A at HoMe

Tässä tämä taikametsä nyt valmiina, kun eilen kuvia lupailin.

Laitoin pulloharjoista (ohje täällä) tehdyt minikuuset Riviera Maisonin suureen maljakkoon, valkoisen kivirouheen päälle, mutta yhtä hyvin nuo sopis johonkin isoon lasilieriöön tai kauniin lyhdyn sisälle.

Metsäkauriit on Saksalaisen leluvalmistaja Schleich.in käsinmaalatut muovieläimet, siis juuri ne, joita on joka leluosastolla yksi telineellinen. 

Kuvat: Anna / A&A at home

P.s. Olethan huomannut, että A&A at home on myös Facebookissa? Tykkää sivuista täällä, ja näet uudet postaukset aina uutisvirrassasi. :) 

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Oi vau, mitkä mini mini pikkukuuset! Ja heti ekana sanon tässä, että jos et jaksa näitä askarrella itse, niin Riviera Maisonilla ja Lene Bjerrellä on ainakin tällaisia myynnissä (ja ne on vielä vähän tuuheampia). Loviisan aitassa ruskolla oli muistaakseni 13 eurolla kahden kuusen, ja muutaman puupalikan sisältämä paketti. Olisin siis ihan hyvin voinut ostaakin ne, mutta kun mulle kerran välähti päähän nämä pulloharjat, niin ihan pakkohan samantyylisiä oli itse kokeilla! 

Tarvikkeina oli Bilteman pulloharjoja (a'la 0,59 eur/kpl), vihreetä spaymaalia (myös biltemasta, 6 eur) ja Clas Ohlsonilta kahella eurolla tekolunta. Sitten pihdit, millä piti poikkasta pulloharjoista varret, mutta ne oli niin tylsät, että piti vähän sahata rautasahallakin. 

Ja saksilla vielä harjojen latvat muotoiltiin kuusen mallisiksi.

Ensin tökkäsin pulloharjat maahan pystyyn, ja spreijasin ne tumman vihreiksi (tosi hyvin, joka puolelta, ettei yhtään näy valkoista). 

Koivunoksa otettiin siskon kanssa meidän pihan puukasasta, ja pilkottiin se niin, että minä sahasin käsisirkkelillä ja sisko piti palikasta kiinni (jeps, toosi turvallista siis, en täällä ala näyttää mallia, mutta me ihan varovasti vaan iltahämärällä ulkona äkkiä se sahattiin).

Ja meillä molemmilla on edelleen kymmenen sormea ja ne viis aivosolua jäljellä. 

Puupalikkaan kaiverrettiin vielä kolo jollakin terävällä (tai itseasiassa hampaanpoistoon tarkoitetulla vivuttajalla, kyllä, mun työkalupakista löytyy kaikenlaista. Se on oikeastaan tosi käytännöllinen monessakin jutussa, harmi kun niitä ei myydä marketeissa), ja kuumaliimalla liimattiin pulloharja/kuusi puupalikan koloon pystyyn. 

Sitten vielä paljon tekolunta spraypullosta päälle... Ensin yksi kerros ja kun se oli kuivunut, ni toinen vielä päälle. Kunnon kinokset ne on oltava.

Ja sitten vielä kuusien lopullinen paikka, josta tuli ihan hullun söötti! Laitan vielä huomenna erillisen postauksen, jossa on kuvia lisää tuosta lopputuloksesta kuistin ruokapöydällä, mutta en nyt malta millään olla jakamatta heti yhtä kuvaa tästä taianomaisesta joulu-asetelmasta: 

Niin ihana, musta ainakin, ja Pikku-Porkkanan ilme oli just sen näköinen, et se tipahtaa ihan Liisana sinne kohta ja perustaa oman ihmemaan, haha! 

Kuvat: Anna / A&A at home

Ladataan...
A&A at HoMe

No nyt on joulutori auki, mutta lumet tuli ja meni. Kyllä tuolla on paljon kauniimpaa, kun on maa valkoinen ja ilta jo hämärtynyt. 

Mutta on siellä kaunista muutenkin. Kuumaa juomaa ja käsitöitä, perusjuttuja mitä nyt nyt joulutorilla yleensä. Niin ja poneja lapsille, niillä pääsee vähän ratsastamaankin jos haluaa. Mun lempikoju on joka vuosi tuo ihana "joulukoristemökki" jossa myydään Shishi-merkin joulukoristeita. 

 

Ja rankan kävelylenkin päätteeksi on hyvä ottaa pienet torkut kaverin kanssa lämpimällä taljalla. 

Muistatteko muuten, kun kerroin ekasta jumppakerrastani? (täällä -ole rohkea-postauksessa). Tänään jäin sitten kiinni, ja jouduin huutelemaan eteen ohjaajalle, etten ymmärrä kieltä. Kesken tunnin ohjaaja kysyi, kuulenko sinne taakse? ööö, mä olin hetken h-moilasena, kunnes jouduin huutamaan, ettei sillä niin väliä, kun en puhu Viron kieltä! haha. Oikeasti, vaikka sitä ymmärtää, mitä toinen sanoo, niin minä en osaa ikinä vastata kuitenkaan.

Mutta lopputunti menikin jotakuinkin näin: No nii, are you ready? finland?, ja sit liikume... muhaha, meitsiä kutsutaan siis nimellä finland, et kait mä sit olen niinku bodypumpin miss finland? haha... jeps...

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, meille tulee taas viikonloppuvieraita ja tää tyttö alottaa nyt siivoilun!

Kuvat: Anna / A&A at home

Pages