Ladataan...
A&A at HoMe

Sööteistä lastenvaatteista,

Päädyin tossa joulun alla Next.in sivuille, koska sisko käski tuoda takin porkkanalle Tallinnasta (ei kuulemma koko suomesta löydy yhtään takkia mikä miellyttäis...). Ajattelin, että katotaan yhessä sieltä ennen kuin astelen kauppaan ostoksille. Huomasin samalla, että sieltähän saa tilattua suomeenkin! Jei, onkohan näin ollut jo kauankin. 

Nämä kaikki kuvat ovat  Next.in nettikaupasta, mutta täällä tallinnassa sillä on kaksi liikettäkin. Toinen ostoskeskus Ulemistessä, ja toinen Kristiinessä

Tuon yleensä matkoilta ja tallinnasta vaatteita tuiaisiksi, ja keräsin tänne nyt vähän Porkkanan tyyliä, mitä minä hänelle voisin ostaa (kovin on kesäistä ja ilosta...). 

Ostin Porkkanalle tuon hurjan, todella epä-porkkanamaisen sini-punaisen koiramekon, joka onkin ehkä koko tän postauksen innoittaja.

Hame oli alerekistä 13 eurolla, ja tuossa mekossa oli just kaikki porkkanalle tutut koirat, etenkin heidän 11-vuotias chihuahua-mummo,  joka on ihan kuin valokuva heidän omasta koirasta. Enhän mä voinut sitä sinne jättää! Tulee vähän mieleen semmoinen PinUp-tyylinen baby, haha. 

Ja sitten bonarina vielä nää mun lempparit:  ELI KOKO PERHEEN HÖLMÖT JOULUPAIDAT!

iih, oikeen amerikkalaista joulutyyliä! Mä sanoin siskolle, että se on ihan tylsä äiti, jos ei hommaa koko perheelle rumia joulupaitoja. Ehdotin jopa vitsikästä joulukorttikuvaa, jossa hän vois pukeutuu pingviinipaidan sijaan vaikka Antskuks... mut ei se vaan lämmenny... 

Ehkäpä ensi vuonna? Lapsillekkin oli niin ihania, sellaisia joulupaitoja, jotka soitti joululaulua jos vaikka puserossa olevan lumiukon nenään koski. 

(Mua haluttais ihan hirveesti mennä katsomaan, josko noita olis jääny aleen (voisin ostaa vaikka siskolle, porkkanalle ja ihanalle kälylleni nyt jo ens jouluks puserot... haha! ) Mut eiks vaan ole cooleja?, ainakin mua naurattais, jos saisin joltain valokuvakortin, missä koko perhe on kuusen äärellä hölmöissä  jouluneuleissa, ja oikein monivärisissä tottakai! Iha Hitoksee järkyt, hahha 

 

Onkohan kaikki muut siivonneet joulun jo pois kotoa? Mulla on vielä meinaan kaikki joulu tallella! Tuli vain mieleen noista joulupaidoista. 

Ihanaa viikkoa kaikille,

Anna

Kuvat: Next

 

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Pieni loppuvuoden hengähdystauko on nyt paikallaan, 

muistakaa kaikki levätä ja rauhoittua, ja ennen kaikkea nauttia elämästä ja läheisistänne. Minä ainakin tykkään poltella kynttilöitä, katsoa telkkaria, ottaa päiväunia, lukea kirjaa ja olla vaan, ihan rauhassa. Ehkä nämä mun ajatukseni voi johtua siitä, että joulu pohjoisessa, ja pakkas-asteita jotain miinus melkein kolkyt! Hrrrrrrrrrr... Että toisin sanoen taitaapi olla niin kylmä mulle, että on vaan tullu lötköteltyä sohvalla melkein koko joulu, haha

Huomasin muuten, etten tainnut muistaa esitellä hauskoja adventtikynttilöitäni aikaisemmin? Jotenkin ne on musta niin perinteiset ja vanhanaikaiset, että ne ansaitsee ehkä pienen esittelyn. 

Kummitätini on kerännyt minulle tuon sarjan jo ihan pikkutyttönä, ja niitä mä säilytän silkkipaperikääreissä kaapissa oikein varoen. Joka ikinen joulu kaivan esille, ja viikkaan paperit nätisti talteen, jotta saan taas käärittyä takaisin ne joulun jälkeen. Sarjasta erityisen rakkaan tekee se, että tuo toisen adventin polkkatukkainen pullaposki, "Lucia tyttönen" oli kuulemma aivan minun näköiseni, ja siksi siis olen sarjan saanutkin aikoinaan. 

Aloin äsken googlettelemaan, että mitä tietoja tuosta sarjasta olikaan, ja luulin, että niitä ei oikein edes saa enää mistään, niin heti tuli joku skandinavian design centerin nettikauppa, jossa ne tietysti oli alessakin jo! Aika hintavia ne tosin näköjään ovat, ainakin tänä päivänä (ovh 89€) ja nyt 71 euroa kappaleelta, toisaalta, ne ovat käsintehtyjä ja käsinmaalattuja... (eikä siellä ees ollu kun tytöt jäljellä) Oho? (taidanpa kääriä ne siihen silkkipaperiin myös vastedes).  Ja kaiken lisäksi tuolla sivuilla lukee poistuva tuote? Ei siis ilmeisesti parane rikkoa niitä ainakaan (hei sisko, kato säki ettei se porkkana koske niihin sun ukkoihis, sillä on meinaan meno sen verran holtitonta, haha). Tosin saa niitä edelleen tilattua muista nettikaupoista, ainakin ruotsalaisista, jos nyt joku innostuu, tai on mennyt omansa vaikka rikkomaan. Täällä ainakin oli kaikkia saatavilla, 68,90 eurolla. 

Kyseessä on siis Rörstrandin Advent children sarja, jonka on suunnitellut Ruotsalainen keramiikkataiteilija Lisa Larsson.

Vuotta en tiedä, siis että milloin nämä on tulleet markkinoille, mutta en useinkaan ole näihin missään kaupoissa törmäillyt.

Onko nämä kaikille teille ihan vieras porukka, vai ootko törmännyt näihin aiemmin?  

Kuvat: Anna / A&A at home

Pages