Ladataan...
A&A at HoMe

Vielä kerkeen tähän Trendi haastaa -ruokajuttuun, -minkä ruoan haluaisin rantautuvan suomeen? 

Klassinen Thaimaalainen jälkiruoka tahmea kookosriisi, eli sticky rice, ihan superhyvää; Olkaa hyvät: 

("Tahmariisiä"/Thai sweet rice/Glutinous Rice/sticky rice, (rakkaalla lapsella on monta nimeä)... (aasialaisesta kaupasta saa). Katso tarkkaan riisin teko-ohje, sillä sticky rice yleensä liotetaan yön yli, ja valmistetaan höyryttämällä!

Jos kuitenkaan et halua hifistellä riisin kanssa, niin puuroutuva riisikin käy. 

Tänään tein puuroriisiin ekaa kertaa (koska Tallinnasta en löytänyt muuta). Ajattelin ensin että se ei ole sama, mutta kyllä toimi ihan loistavasti. 

Tarvikkeet: Riisi, Mango, Kookosmaito, sokeri, suola

  1. Keitä riisi ohjeen mukaan (lisäsin joukkoon hiukan suolaa ja sokeria)ja jaa annoskulhoihin jäähtymään. Riisin voi laittaa myös muotilla "kakuksi".
  2. Kiehauta puolet kookosmaidosta ja laita joukkoon 0.5dl sokeria, anna vähän jäähtyä. 
  3. Paloittele mango, ja asettele riisin päälle, ja kaada päälle kookosmaito. 

(Koristeeksi laitoin muutaman mustikan ja kuivattua ruiskaunokkia, mutta minttukin olis oiva kombo tuohon.)

T. Anna

P.s. Kyllä näistä Tyttömakkaroistakin vois hitti tulla ;)

Kuvat: Anna/A&AatHome

Ladataan...
A&A at HoMe

Mies osti Pariisin kentältä itselleen tuoksun ja siitä tuli niin hitti, että ollessamme yökylässä ystäväpariskunnan luona, tuli tämä ystävän vaimo aamulla kysymään että saako hän lainata tätä tuoksua! ON MEINAAN HYVÄ HAJU.... 

Useimmat Hermesin tuoksuista on tarkoitettu sekä miehelle että naiselle, ja siksi niissä ei lue paketissa "femme tai homme". Nuuskuteltiin niitä muitakin lentokentällä ja olivat kyllä tosi hyviä, mä en oikein osannut edes valita niistä. 

No, mies valkkas tuon ja hyvä oli valinta. Meillä on ekaa kertaa yhteinen tuoksu (tai oikeesti mä käyn salaa sen pullolla)!

Tässä on loistava lahjaidea puolisolle, josta hyötyy itsekkin!

Jour d'Herme's

ABSOLU

PARIS

Ai niin, tossa on samat kukkaset kaikissa kuvissa? Ostin torilta ne oransseina ja kotona ne muuttui heti lohenpunaisksi ja seuraavana päivänä ne oli valkoiset ja nyt ne on keltaiset? Siis ihan auringonkeltaiset? 

Ladataan...
A&A at HoMe

Olenko koskaan laittanut  kuvaa meidän vessoista? tai suihkusta? (ehkä muutaman) Ainakin olen yrittänyt kuvata niitä, mutta kun pienten tilojen kuvaaminen on niin hankalaa. Ja vessanpöntöstä ei vaan yksinkertaisesti saa kuvauksellista sitten millään.  

Tähän alla olevaan keskikerroksen vessaan tehtiin siskon kanssa se itse tehty betoniseinä kaakeleiden päälle, ja en voisi olla enemmän kuin tyytyväinen halpaan pikkuremppaan, joka oli helppo ja nopea, eikä yhtään hullumman näköinen. 

Yllä on suihkuhuone, josta käynti saunaan ja seuraavassa alavessa, joka taas on kuvattu tuolta suihkun puolelta.

Bloomingvillen vohvelikankaiset pyyhkeet tupsuineen on ihan lempparit. Niin pehmeät ja ohuet, ja kuivuu hetkessä. Olen oikeastaan etsinyt samantyylisiä muistakin merkeistä, mutta en ole koskaan löytänyt. Sisko osti Luhdan vohvelipyyhkeitä, mutta ne ei koskaan pehmenneet samanlaisiksi, vaikka toki nekin on aika ihanat. 

 

Kuvat: Valokuvaaja Johanna Levomäki /studio Skaala    

(paitsi nuo tärähtäneet vessaselfiet ja viimeinen seinäjuliste, mitä ei kyllä varmaan olis tarvinnu ees mainita, saati julkasta :)) haha 

 

P.s. Täällä kuvia alkuperäisestä vessasta.

Betoniseinän remontoimisohjeet löydät Täältä ja

siskon valmiin kylppärin (johon tehtiin sama seinä) Täältä.

 

Pages