Ladataan...
A&A at HoMe

Hauska ja helppo lisäke ruokapöytään, pakko vinkata, kun makuyhdistelmänä näistä tulee ihan loistava!

Tallinnassa samantapaista raejuustoa myydään valmiina maitohyllyssä ja viimeksi Turussa päätin tehdä itse sörsselin kun en kaupasta löytänyt. 

En siis tiedä onko suomessa jossakin ruokakaupoissa, mutta itse en ainakaan ole löytänyt tai nähnyt missään...

Purkkiin siis pilkottu maustekurkku/suolakurkku, nippu tilliä ja purkki raejuustoa. Vielä parempi maku tulee kun sekoittaa joukkoon hiukan creme fraichea. Niin hyvää! 

Onko muille tuttu combo? 

 

 

 

 

 

Kuvat: Anna / A&A at Home

Ladataan...
A&A at HoMe

Musta on tullut niin ahkera INSTAGRAMMAAJA että! Se on vaan niin helppo ja nopea.... Tässä tämän päivän tunnelmia, mä olen ihan täynnä virtaa... AURINKO paistaa vihdoinkin, jes! Ja porukka on ulkona lyhythihaisissa? 

Meille tulee kohta viikonloppuvieraita, enkä haluais millään siivoilla sisällä! Nyt pitää nauttia, kun kerrankin on lämmin! 

Koira on vähän eri mieltä... Se haluais vaan maata sohvalla? Mun innokas lenkille meno tyssäsi siihen kun talutin tota etanaa joka just tänään halusi nuuhkia jokaisen ruohotupsunkin mikä vastaan tuli...No, ei se mitään, ostettiin me torilta kaksi kukkakimppua, 2,50 euroa per kimppu, ei paha.

Aurinkoista viikonloppua, toivottavasti se pysyykin sellaisena!

Kuvat Anna / A&A at Home

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Vihdoinkin kolmen vuoden jälkeen sain hommattua Tallinnaan tv-tason! Ja oikein marmorilevyllä, tietenkin! Heh, minä nyt marmoroin ja kultamaalaan kaiken, ja kohta menee varmaan överiksi, mutta ei se mitään, sitten laitetaan ne takaisin niin kuin ne oli!

On kiva olla rohkea ja kokeilla! 

Ostin siis bauhausista Marmorikontaktimuovirullan 7 eurolla. Muutama minuutti meni siihen, että liimasin muovin tuon valmiin levyn pintaan... Se on niin paksua muovia, ettei ryppyjä tule helposti ainakaan. 

Tein tästä tämän perjantain jutun myös tuonne TS.n 2Kotia Blogiini, Diy-vinkiksi. Pääset lukemaan sen TÄÄLTÄ

(Ja laitoin marmorikuviota myös tuohon Ikean taulunkehykseen, jota käytän tarjottimena)

Kuvat: Anna / A&A at Home

P.s. TÄÄLLÄ uusin marmorinen sarjapöytä kuvineen! 

Pages