Ladataan...
A&A at HoMe

Toimitus haastoi postaamaan jonkin luottovaatteen, jolla olisi jokin erityinen muisto, merkitys tai tarina. Huomaan, ettei mulla ole yksittäistä semmoista kyllä eteeni tullut vielä tähän päivään mennessä. 

No, ehkä sittenkin, noi täydellisesti muotoutuneet "pärekori-kengät", mistä mua on kotona naurettu!

Maailman pehmeimmät, ja jalkaan ihanimmat, punotut Cafe Noir.in nahkatossukat. Niissä oli pohjakin nahkaa, mutta laitatin suutarilla ohuet liimatut "kumiläpyskät" pohjaan, ettei ne kuluis ihan puhki.

Ne kengät mä ihan liiankin usein vetäsen jalkaan, ja lompsittelen niillä niin kesällä, keväällä kun syksylläkin. Ne voi laittaa aina silloin kun on kuiva keli!

Vähän ne on tuollaiset Uuno Turhapuromais-tyyliset, mutta nyt tätä tehdessä harmittaa kun en kuvaa napsaissut, sillä näin täällä Tallinnan Nudessa (vaatekauppa vanhassa kaupungissa) ihan täysin samanlaiset, mutta miesten, Dolce&Gabbanat, järkyttävällä, TUHANNENKOLMENSADAN euron ALE-hintalapulla (kyllä, luit oikein, TUHATKOLMESATAA EUROA, ja alessakin vielä! UUNO-KENGISTÄ!)

Heti tuli sellainen olo että hei, näähän onki aika hienot kengät, haha. (VAIKKA EI NE KYL OLE!)   :)

Kyllä mulla silti on moniakin luottovaatteita, ilman sen kummempia muistoja.

Siis, vaikka vaatekaappi pursuaa vaatteita, niin oikeasti ne samat kymmenen kiertää koko ajan päällä. Kesällä tykkään väreistä ja kukista, mutta muuten vaatteeni ovat aika tylsän värisiä, yksinkertaisia ja yksivärisiä. 

Tykkään beigestä, sekä tietystä valkoisesta, sellaisesta aavistuksen kellertävästä. Yleensä välttelen ihan vitivalkoista, en tosin tiedä kyllä miksi? 

Huomaan nyt, kun syksy lähenee, että mustan, sinisen ja harmaan sävyt tulee taas kaapin takaosasta esille.

Monesti olen aika samaa sävyä päästä varpaisiin, oli se väri sitten tummaa tai vaaleaa.Yksinkertaiseen ja yksiväriseen vaatekaappiin on syynä asusteet ja korut. Perus-jokapäivä-vaatteeni on farkut, yksivärinen toppi, neuletakki ja joku näyttävä asuste, mikä on se juttu.

Tykkään isoista koruista, paljeteista, värikkäistä huiveista ja kaikesta kimaltavasta hörselöstä, joten pukeudun mahdollisimman huomaamattomasti muuten, jotten näyttäisi ihan joulukuuselta (vaikka joskus ehkä saatan silti näyttää joulukuuselta, ainakin miehen mielestä), ja jotta voisin käyttää suuria, näyttäviä koruja myös arkena.

Oikeastaan kaikki vaatteeni on yksivärisiä, en muista yhtään vaatetta, missä olis joku kuva (paitsi yhden valkoisen paidan, missä on eiffeltorni ja lukee Paris). Kuitenkin vaatteessa saa olla helmiä ja paljetteja, ihan paljonkin!

Pidän siitä, että vaatteessa on jokin juju, vaikka jännä leikkaus, kauniit napit, sauma erikoisessa paikassa, tai jotain muuta. Mutta silti yleensä vain yksi väri, mielellään vielä joku ihan tavallisen tylsä luonnollinen, murrettu sävy. Ja sit ne ISOT KORUT päälle, ja värikäs huivi ehkä kans. 

Ja sitten pieni tunnustus... Ehkä ne luottokengät on sittenkin noi Stella Mccartneyn Adidakset, jotka sujahtaa AINA jalkaan ihan liian helposti! 

Nim. Kadehtien sivusta seuraan, kun Virolaiset naiset juosta kipittää kiireessä vanhankaupungin MUHKURAISILLA mukulakivillä yli kymmenen sentin koroilla, aamu kahdeksalta, hoputtaen perässään kumisaappaissa löntystelevää neljävuotiasta!

Mä en oo varma, seviäisinkö edes varovasti korkkareilla kipitellen niillä teillä ilman nilkan nyrjähdystä... Mut luulen et en.

Ja nää on kans yks luottovaate, henkkamaukan luonnonvaaleat farkut. Tosin niihin saa niin helposti tahran, että ehkä ne ei sit ookkaan niin luotettavat, sittenkään. Onneks niitä saa kahellakympillä uusia!

-Anna-

Kuvat: Anna / A&A at Home

Ladataan...
A&A at HoMe

Ulkomailla asumisen huonoja puolia on, jos sisko on keksinyt jotain tosi hienoja marmorikynsijuttuja, ja se haluais tehdä semmoiset HETI jollekkin! (mä oon melko varma et se on pakottanu jonkun kohta niille, joka ei ees haluis marmorikynsiä (ehkä joku naapuri on köytettynä niiden kellariin kynsikoekaniiksi!)... Mutku mä haluisin, yhyhyy...

Nyyh.... No, ehkä mä selviin hengissä :) 

Täällä on niin ihanat aurinkokelit että mä voisin vaan kävellä ja kävellä... ja kävellä

Aurinkoista Perjantaita! 

T. Anna

Ladataan...
A&A at HoMe

haha

Ooh lalaa, 

Tehtiin Porkkanalle feikki-kaneli, eiks ole huvittava (on muuten hieno harmaan tutun kanssa)!

Tässä tulee huikean helpot ohjeet, kuinka saat kuvan kuin kuvan siirrettyä teepaitaan, tyynyliinaan tai ihan mihin tahansa. 

Tarvitset lasertulostimen, asetoonia, pienen sudin (kapea pensseli), lusikan, sekä ohuen levyn/suojan paidan sisälle suojaamaan takakappaleen kangasta... ja siinä se olikin. 

Asetoonia on siis kynsilakanpoistoaineissa (tänä päivänä monet on asetoonittomia, joten tarkasta että on asetoonillista poistoainetta), tosin itse ostin asetoonini apteekista. Ihan tiskiltä pyysin ja kuusi euroa muistaakseni maksoi. 

Ohjeet: 

  1. Tulosta kuva, jonka haluat lasertulostimella ulos (huomaa, jos kuvassa on tekstiä, niin se pitää kääntää peilikuvaksi ensin).
  2. (Silitä paidasta kohta, mihin kuvan haluat.) jos siis ryppyjä!
  3. Kiinnitä paperi väärinpäin (kuvapuoli kangasta vasten) neuloilla kankaaseen
  4. Laita vielä paidan sisälle, kuvan alle muovisen ohuen leikkuulaidan/levyn suojaksi, ettei asetooni valu bodyn takakappaleeseen.
  5. Laita sudilla/pensselillä asetoonia n. 2euron kokoinen läntti kerrallaan ja raaputa lusikalla kuvan päältä. 
  6. Käy KOKO kuva (joka ikinen pikku viiru!) pikkuhiljaa läpi, kolikon kokoinen alue kerrallaan. Paina raaputtaessa lusikkaa, mutta älä niin kovin että paperi menee puhki!
  7. TADAA, kuva on jäänyt kankaaseen!!! 
  8. HUOM. Silitä vielä kuvan päältä, niin se tarttuu paremmin. Ja muista valita suht vaalea ja tiivis kangas, ja tumma kuva, sillä kuva jää vähän haaleammaksi kankaalle kuin paperilla. Ja saa pestä 40 asteessa pesukoneessa, kuumemmalle jos laittaa niin kuva haalenee (kokemusta on).

  

Ja tähänhän siis voi laittaa ihan minkä tahansa kuvan ikinä keksiikään... 

Muistisääntönä suht tumma kuva ja vaalea kangas. Kuvassa voi olla värejäkin, mutta huomioi, että siirtokuvasta tulee hiukan haaleampi kuin paperille tulostetusta, eli värit voi olla vähän vaaleammat. Ota huomioon myös, että kuva olisi vaalealla pohjalla, muutoin kuvan ympäriltäkin siirtyy värejä kankaaseen. 

Raaputa tarkkaan joka ikinen kohta, sillä se kohta ei siirry, jota et ole raaputtanut. 

Jeps, kaikki rapsuttelemaan :)

T. Anna

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

 

 

Pages