Ladataan...
A&A at HoMe

Tämä pikkuihminen on vienyt kaiken aikani viime viikolla flunssan lisäksi. Mä olen varmaan tartuttanut raukalle nuhan, kun nyt on koko ajan numero 11 nenän alla... Ihana känkkä-muru, tädin oma! 

Voisin kuvata Porkkanaa vaikka ja kuinka paljon. Siitä saa ihania kuvia, niinkuin kaikista pikkusista. Nyt se on vähän jo alkanut oppimaan että hetki ollaan paikallaan ja "poseerataan" kameralle. Mutta kova touhu on päällä koko ajan, ja ehkä noin yksi kymmenestä kuvasta onnistuu, mutta ne onkin sitten sitäkin onnistuneempia, ainakin musta.

Ja toi mekko, ah, on söötti! Ostin sen taannoiselta Lontoon reissulta. Se on River Islandin-Mini -mallistoa, ihana! 

River Islandin vauvanvaatteet oli ihan uusi yllätys, ja törmäsinkin niihin ihan sattumalta. Yllätti positiivisesti ja ovat vielä tosi edullisiakin. Tuokin maksoi ehkä noin kympin verran! (Ääh, miksen ostanut enempi, siellä oli vaikka mitä...)

Pitäisi vielä tehdä sellainen valokuvakirja Porkkanan ensimmäisestä vuodesta, kunhan vain saisi aikaiseksi aloittaa. 

Kokemuksia hyvistä kuvakirjanteko-palveluista? 

Omg, päin seiniä... Sisko kommentoi ylläolevaa kuvaa näin: Kolarin uhatessa, irroita ratista ja peitä silmät! haha...

Tehtiin myös hienot timantti-converset yhtenä iltana, 

Tarvikkeet:

Timanttitarralevy, sellainen mitä voi paketin mukaan kiinnittää autoon (?) ja esim puhelimen kuoreen. 

Tekstiililiimaa (saa esim. Piruetti voimistelu-tarvikeliikkeestä, josta saa myös edullisesti aitoja swarovskin kiviä edullisesti, jos ei halua muovitimantteja) (ja siis niitä swarowskin kiviä voi liimata vaatteisiin myös, kestää ihan pesuakin, ne on niitä samoja mitä tyttöjen voimistelupukuihin liimataan!)

(Nauhat vaihdettiin satiininauhoihin) 

Koristeluun/tuunaukseen meni ehkä vartti! Eiks ole söötit? :)

Ja tuolla on hänen toimistonsa jossa käydään katsomassa "vintage" -postipatea....

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

Ladataan...
A&A at HoMe

Fiiliksiä Tallinnan olkkarista viime ajoilta. Tein Styleroomiin taas yhden albumin, ja ajattelin että laitan tänne blogin puolellekkin muutaman kuvasen.

Vanhat ruusut voi muuten ihan hyvin aukoa ja levitellä lehdet pitkin poikin, ennen kun ne heittää menemään. Vähän siitä nyt tulee siivoa, mutta ei se haittaa, äkkiäkös nuo tuosta pois kerää. Ja lempikorvikset ja tuoksunkin voi myös laittaa ihan olkkarin pöydälle ihailtavaksi. Näyttää hauskan huolettomalle asetelmalle! Vai mitä? 

Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa <3

 

Tein muuten ihan itse tuon kultaisen taulun olohuoneen seinälle. Sen ei pitänyt näyttää yhtään pätkääkään tuollaiselle alunperin, mutta semmoinen siitä nyt kuitenkin tuli...

Jos haluat lukea kaikki kommellukset ja nähdä miltä taulu alunalkaen näytti, niin siitä olen tehnyt pienen jutun Ts-koti sivuston 2Kotia blogiini. (TÄÄLLÄ)

Kuvat: Anna / A&A at Home

Ladataan...
A&A at HoMe

Terveiset aurinkoiselta Lontoon viikonlopulta! 

Meille sattui ihan mahtavat kelit ja aurinko paistoi joka päivä tosi kuumasti. Sitä rakastuu uuteen kaupunkiin ihan erilailla, jos kelit on täydelliset ja mieli iloinen. Olen ollut kerran aikaisemmin Lontoossa, mutta siitä on jo yli kymmenen vuotta aikaa. En yhtään muistanut kuinka kauniita rakennuksia koko kaupunki on täynnä!

Kaksi päivää Lontoossa on tosi lyhyt aika, just kerittiin näkemään shoppailun lomassa ne perus londoneyet ja bigbenit. Risteiltiin muina turisteina vähän Thamesillä ja pyörittiin silmät suurina Harrodsin ruokaosastolla (se on niin hieno, että suosittelen pyörähtämään siellä ihan vain huvin vuoksi). 

Tuliaisena itselle ostin 13 punnan (kyllä, 16 euroa!) paketin vaaleanpunaisia samppanja-tryffeleitä (oli siellä vissiin 7 tryffeliä!). Onneksi näitä ei myydä missään meidän kodin lähellä, sillä jos myytäis, niin meidän perhe olis alta aikayksikön vararikossa... Noihin jäis koukkuun, ja pahasti! 

En mä ole varmaan ikinä-koskaan syönyt mitään noin hyvää nannaa! 

Andy sai tuliaisena mr Beanin nallen, tottakai! Vielä sillä on molemmat silmät tallella, mutta eikös siltä Beaninkin nallelta kadonnut toinen silmä? Ehkä kohta meiltäkin...

Se on ihmeellistä kyllä, miten pieni irtiotto ja parin päivän reissu pidentää viikonlopun. Tuntuu kuin oltais oltu pois kotoa paljon kauemmin, oikein monta päivää.  

Ihanaa loppuviikkoa!

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

Pages