Ladataan...
A&A at HoMe

Oranssia olkkarissa, värikkäät kukat piristää kuin vitamiinit. 

Tulppaaniaika on nyt, ja tulppaanit kaupoissa edullisia. Ostin lähikaupasta kaksi kimppua vitosella ja yllättävän moneen nekin taas jakautui. 

Kirppareilta haalitut kristallimaljakot tarjottimella on ihan lemppareita tällä hetkellä. *Partyliten kynttilät taas on tulleet alakerran kylpyhuoneesta olkkarin pöydälle (=ovelle?). Niin, ja tuo H&M homen tekstivaasi, siihen mulla on aina tapana tunkea sisälle kukkaset, en tosin tiedä miksi? Just ja just oma käsi mahtuu sinne sisälle asettelemaan kukkia. 

Mulla on aina tapana jakaa, ja pätkiä tulppaanit moneen vaasiin ja mataliksi, kun taas sisko laittaa koko kimpun yhteen vaasiin, ja siihen oikein paljon vettä. Silloin tulppaanit kasvaa oikein pitkiksi ja huojuviksi, ja lopulta roikkuu ihan pöydällä sinne tänne kääntyneinä. Vaihtelun virkistämiseksi mietin, että voiskin välillä laittaa itsekin ne niin, ja kasvattaa ne ihan tahallaan oikein övereiksi!

Olen kuullut aina neuvottavan, että tulppaaneille pitää laittaa ihan vain vähän vettä, että ne ei kasva pituutta, mutta sisko oppi Amsterdamin matkalla aikoinaan ihan toisin päin! Siellä hän näki joka puolella maljakot pitkänhuiskeine, valtavine, pitkin poikin rehottavine tulppaaneineen ja on siitä lähtien aina kasvattanut tulppaaninsa ylimittaisiksi. Suosittelen kokeilemaan, meinaan ylipitkätkin näyttää aivan ihanalle. 

Mukavaa perjantaita! 

Marimekon sukat makkaralla -kuohulasikin sai muutaman tulppaanin. 

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

*partyliten kynttilät saatu blogiin.

Ladataan...
A&A at HoMe

En kyllä oo aikoihin nähnyt yhtä hienoa pakkausta, kuin tämä äidiltä lainaamani Diorin kynsilakka kultahileineen. Ihan kuin koru. Bonuksena vielä, se kuivui ihan hullun nopsasti. Ei siis mennyt ryttyyn, niinkuin mulla yleensä kaikki lakat (jopa chanelin?).

Niin, ja onhan tuo YSL.n huulipunakin aika herkun näköinen pötkylä. Se on ihan oma, ja siitä irtoo vain vähän pinkkiä kiiltoa, joten sitä on helppo sutaista vaikka ilman peiliäkin. Kulkee siis melkein aina mukana. 

Olen innostunut taas pitkästä aikaa kiharoista, ja teen niitä tuon tuosta. Suoristusraudalla kiharat tulee niin nopeasti ja helposti, ja tulos on kivan luonnollinen. Ghd.n suoristusrauta on paras kaikista, jos multa kysytään. Vaikka se onkin aikanaan ollut kallis hankinta, niin omani taitaa olla nyt n.8 vuotta vanha, ja toimii edelleen loistavasti, vaikka se on aina ollut ihan päivittäisessä käytössä. Yleensä ihan vain taivutan hiukan latvoja sisäänpäin ja suoristan noin muuten, mutta nyt viime kampaaja-reissun jälkeen olen ollut ihan innoissani helpoista kiharoista. 

Ilman Ghd.täni en kyllä taatusti pärjäisi. Otan sen mukaan joka ikiselle reissulle, enkä tiedä, mitä tekisin, jos sen joskus unohtaisin. 

Semmosia tiistai-illan ajatuksia tänään! 

Kuvat: A&A at HoMe

Ladataan...
A&A at HoMe

Tämä on nyt tämmöinen perjantain hölynpölyä - ja kaikkea sekalaista -postaus. 

Kauheasti en viitsi näpytellä tätä konetta, kun olen saanut niskat totaalisen jumiin, taas kerran (olen luultavimmin "lösöttänyt" ihan huonoryhtisesti selkä kyyryssä tietokoneella, tai sitten sohvalla löhöillyt tietokone sylissä huonossa asennossa).

Kävin tänään hierojalla, kun alkoi jo tuntua sille, että kohta en saa enää päätä käännettyä. Mutta sitten huomasin, että eniten kuitenkin, mulla tais olla pylly jumissa? haha! Sattui aivan tuskaisen paljon meinaan joka painallus pyllylihasten kohdalla? Hassua, tuli aivan yllätyksenä meitsille koko pyllylihasten kireys (saati niiden olemassaolo, buhaha)? 

Mutta entä nämä kuvat sitten? Kuvasarjan tein Sisustuksen G.n facebook-sivuille. Tehdään pieniä yhteistyöjuttuja silloin tällöin yhdessä, ja musta kuvasarja on niin ihanan värikäs ja hyväntuulinen, että halusin jakaa sen täälläkin. Vähän niinkuin väriterapiaa tähän harmaaseen arkeen. 

Herkullisen väriset kirjarivin kuvat napsin eräänä päivänä Sisustuksen G.n toimistolta, ja kukat ikkunalaudalla on meiltä tallinnasta. 

Jos joskus harkitset sisustussuunnittelijan käyttöä, niin kaikesta sydämestäni voin kyllä suositella ihanaa Jaanaa ja Ninaa, ja Sisustuksen G.tä (meidän ystävyys itseasiassa on alkanut niin, että minä olen alkujaan ollut heidän asiakkaansa). 

Mukavaa perjantaita!

 Anna

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

 

Pages