Ladataan...
A&A at HoMe

Rummu Karjäär,

Ajeltiin yhtenä kauniina päivänä porukalla 40 kilometrin päähän Tallinnasta, Keilan kylän vieressä olevalle Rummun louhokselle (Rummun kylä), jossa on aikoinaan ollut Rummun pahamaineinen vankila. Vankila on jo ajat sitten suljettu, ja vesi on noussut niin, että sen syvyyksiin on jäänyt kuulemma oikea vedenalainen museo. Siellä käydään paljon sukeltamassa, uimassa ja bilettämässä. Porukat grillailee ja chillailee louhoksella. Raunioiden päälle voi kiipeillä, ja sieltä hyppiä veteen. Minä vain vähän Porkkanan kanssa plutasin, että en tosiaankaan hyppinyt tuolta korkeilta raunioilta, mutta kyllä siellä kaikki muut hyppeli ja kiipeili. 

Upea paikka, jossa turkoosi vesi ja mielettömät maisemat. Vieressä on myös valtavat "tuhkavuoret", joiden päälle voi kiivetä. Siis kuka ikinä uskoisi, että ollaan Virossa? 

Paikka on osoitteessa Sireli tänav, 11, Vasalemma vald 

Huom. Täällä ei ole mitään muuta kuin nuo mielettömät maisemat. Omat eväät ynnä muut kannattaa raahata mukaan, sillä picnik paikan päällä on meinaan aika ihana. Paikallisilla oli kertakäyttögrillit ja musiikit ja kaikki. 

Suosittelen todellakin kauniilla ilmalla! Ja jos kiinnostuit paikasta, niin kurkkaa youtubesta videoita paikasta. Ne vasta uskomattomia onkin. 

Kuvat: Anna / A&A at Home

Ladataan...
A&A at HoMe

Puhdistin yhtenä päivänä pitkästä aikaa kaminan lasiluukun, ja ajattelin että teen siitä pienen postauksen. Siitä sai nyt hyvät kuvat, kun se tosiaan oli jo aivan järkyttävän näköinen... 

Mulla siis ei ole muuta kuin vesi ja sanomalehti (tai talouspaperi) vinkkinä! Niin, ja sitten siihen tarvitaan tuhkaa, mitä onkin jo valmiina luukun pohjalla. 

Otan valmiiksi takan vierelle roskiksen ja vettä kulhoon. Ryttään sanomalehden, ja kastan sitä kulhossa. Sitten kastan märän sanomalehden tuhkaan, ja sillä tuhkaisella paperilla hinkaan lasin puhtaaksi. Välillä mulla on oikein isoja tuhkanpaloja, joilla putsaan pahimpia jämiä. Ihan tuollainen pinttynyt mustakin lähtee kokonaan puhtaaksi (tosin ehkä olis järkevämpää putsata se vähän useammin, eikä päästää tuon näköseksi)...

Kuvat: Anna / A&A at home

Pages