Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

Irjaleena (Ei varmistettu)
Oijoijoi, kuinka ihastuttava blogi: tulvillaan nuorta elämää, estetiikkaa, kauniita asioita arjessa! Sain vinkin blogiisi siskoltasi, jonka tekemät kynnet ovat olleet minulle jo pitkään must! Juttelemme paljon sisustamisesta ja kätten töistä ja nyt tietysti suloista suloisemmasta Porkkanasta! Ihanaa, kun hän palasi toteuttamaan minun ja etenkin lapsenlapseni, 10 v., koristeluja. Siskosi jo tietää, kun menen kynsihuoltoon, että 10-vuotias on "määrännyt", mitä tehdään. Toteutuksessa hän ja minä luotamme täysin sisareesi! Juuri sain ihanat köynnöskynnet, joita lapsi kommentoi HIENOT ja erilaisia hymiöitä perään (on ollut kevään Espanjassa, palaa pian.). Taidatte olla samaa maata, sisaresi ja sinä: niin hienoja sisustusvinkkejä on blogissasi kummankin kodeista! Aion kyllä innokkaasti seurata blogiasi! Kiitos mieltä ja sielua ilahduttavista sivuistasi!
annaandandyathome
KIITOS ! Ihanaa kuulla kun joku tykkää meijän höpötyksistä, Saara tekee parhaat kynnet ikinä ja Porkkana on uskomaton... Saara on äitinäkin ihan loistava tietty! Kiva kun jaksoit kommentoida ja jättää viestin, se on meinaan harvinaista! Hauska se teidän 10 v., ehkä tuleva kynsientekijä kenties! Ollaan me saaran kanssa aika samanlaisia touhuujia ja remontoijia, toinen yllyttää toista ihan hulluuksiin asti ja kaikki me osataan itte omasta mielestämme ainakin! Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle ja sille pikkuiselle "espanjattarelle" (joka matkan jälkeen varmaankin haluaa punaiset kynnet!) Anna :) ;)
Onnenpesa (Ei varmistettu)
Moikka! Olemme rakentamassa ja suunnittelemme myös "spa-osastolle" tähtitaivasvaloja. Luin sun blogista jutun niistä. Näistä löytyy tosi huonosti tietoa netistä. Siksi utelenkin, ovatko olleet millaiset käytössä? Toimii edelleen? Saitko värikiekon pois ja millainen se on ilman? :) Kiitos jos jaksat vastata. :) Postauksesta on näköjään jo kyllä aikaa. :D (laura.m.kalliokoski@gmail.com)