Kahden viikon päästä meille tulee vauvoja

Olen pitkän aikaan harkinnut lemmikkieläintä, mutta siinä on tullut mutta sanaa niin en ole löytänyt oikeaa lemmikkiä helpolla. No yksi ilta kaverini soitti ja kertoi hänen uusista lemmikeistään ja kertoi myös kuinka veikeitä ne on kun pääsee joskus kylpyyn. Kysyin lisää tietoa ja kysyin lisää niistä minkälaisia otuksia ne on ihan mielenkiinnolla. Niin ne on akaattikotiloita jotka kasvaa 15-20 cm pituiseksi ja ne on helppohoitoisia. Ei   vaadi paljoakaan aikaa hoitamiseen ja ruokinta on halpaa ja helppoa. Myös akaattikotilot on kivaa katseltavaa ja kyllä niistä irtoaa kaikenlaisia asioita vaikka ne olisi vain kotiloita.

Niin pitkän harkinnan kautta päätin, että otan niitä neljä eli kaksi aikuista ja kaksi vauvaa. Niille on jo pesä hankittu eli päädyin pitkän mietinnän jälkeen Mini Duna häkkiin/ terraarioon, koska ne tarvitsee kyllä paljon liikkumis tilaa plus koristeet plus muut tavarat jotka vie tilaa sieltä pesästä

Kahden aikuisen kotiloksi olen nimennyt Nuuskis ja Jade. Niiden lajin Achatina Fulica White Jade eli normaalista akaattikotilosta albiinomuoto. Ja kahden muun kotilon laji on ihan normaali akaattikotilo.  Tänne kirjottelen lisää kun ne saapuu meidän kotiin ja nyt olen jo saanut paljon kuvia niistä ja tietoa. Vielä pesää rakentamaan ja sit voin ottaa heidät vastaan eli kahden viikon päästä. Myös vasta silloin kun ne kaksi pientä akaattikotiloa on ihan vauvoja, että annetaan vielä kasvattikodissa kasvaa että ei kävisi huonosti.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *