Mainiota marraskuuta (blogihaaste)!

Väittäköön T.S. Eliot mitä tahansa, kyllä marraskuu on kuukausista julmin. Pimeää, kylmää, sadetta/räntää/loskaa, jouluun on vielä aikaa, mutta joululahjapaniikki alkaa silti painaa päälle, päivät vain lyhenevät lyhenemistään. Usch.

Kun suklaakalenteriakaan ei tavan mukaan vielä saa korkata, jotain piristystä tähän ankeuteen on keksittävä – mutta onneksi minun ei ole tarvinnut keksiä sitä itse! Meriannen mielessä -blogin reipas Meriannen nimittäin sen jo pisti kiertämään: mainio marraskuu -valokuvahaasteen

Meriannen on Englannin Bournemouthissa asuva suomalaisäiti, jonka Eddieä vähän vanhempi tytär syntyi raskauskomplikaatioiden seurauksena cp-vammaisena ja kuurona. Meriannen blogi on haastavasta aiheestaan huolimatta ihanan elämänmyönteinen ja antaa kiintoisan näkövinkkelin erityislapsiperheen arkeen, ja tytär EL on aivan syötävän suloinen. Suosittelen kurkistamaan! 

Haasteen ideana on kuvata päivittäin allaolevien teemojen mukaan jotain mieltäylentävää, ja siihen voi osallistua niin Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa kuin blogissa; haasteen hashtagina toimii #mainiomarraskuu. Minä hirmulisko kun olen somerajoittunut, niin aion kuvata teemoja vain tänne blogiin. En ehkä postaa joka päivä, mutta joka päivä aion ainakin yrittää räpsäistä (tutuntärähtäneen) kännykkäotoksen ja postailla hyvänmielenkuviani ainakin viikottain. 

image.jpg

 

Lähdetkö mukaan piristämään ankeaa marraskuuta? Jos lähdet, vinkkaathan siitä kommenttiboksissani – ja kiitos kaunis, Meriannenkin tontilla

***

A photo challenge from a fellow blogger: to snap a happy picture every day in November, based on the given daily themes. Anything to cheer up this cruellest month! (T.S. Eliot surely hadn’t lived through Finnish November, and it ain’t much better in the Old Blighty…)

 

 

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (9)
  1. Mä ajattelin kokeilla tarttua tähän haasteeseen blogin puolella 🙂

  2. Hyvä! Sä ootkin ollut turhan hiljainen viime aikoina. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *