Inspiraatiota luku-urakkaan

Joskus arki tuntuu tylsältä ja siihen kaipaa vähän jotain piristystä. Niin käy myös pitkän lukukevään kanssa, ylläri. Niin kuin mihin tahansa muuhunkin, voi myös opiskeluun inspiroitua uudelleen etsimällä siihen liittyvää mieluista sisältöä esimerkiksi Youtubesta, Pinterestistä tai Instagramista.

IMG_9053.JPG

YOUTUBESTA VERTAISTUKEA JA MOTIVAATIOTA

Youtubesta löysin WaysToStudy nimisen kanavan. Videoita tekee lakia opiskeleva tyttö ja tykkään kovasti hänen visuaalisuudestaan. Videoita on kiva katsoa, sillä hän saa opiskelun näyttämään jotenkin tosi coolilta! 😀 Sisältöä on esimerkiksi siitä, kuinka pysyä motivoituneena, kuinka aloittaa aamut tehokkaasti tai millaisia päiviä hän viettää yliopisto-opiskelijana. Kanavalta saa siis hyvää vertaistukea opiskeluun. Häneltä löytyy myös samanniminen Instagram-tili.

IMG_9052.jpg

PINTEREST ON OMA SUOSIKKINI INSPIRAATION ETSIMISESSÄ

Toinen suosikki inspiroitumiseen on Pinterest, josta oon löytänyt hauskoja ideoita tehdä esimerkiksi muistiinpanoja. Värikkäitä opiskeluun liittyviä kuvia on joskus kiva ihan vain selailla. Myös motivoivista lainauksista saan itse ainakin boostia jaksamiseen. Alla pari mun lempparia.

”Don’t think about what can happen in a month. Don’t think about what can happen in a year. Just focus on the 24 hours in front of you and do what you can to get closer to where you want to be.”

”You don’t want to look back and know you could’ve done better.”

”Wake up early. Drink coffee. Work hard. Be ambitious. Keep your priorities straight, your mind right and your head up. Do well, live well and dress really well. Do what you love, love what you do. It is time to start living.”

Viimeisenä, muttei vähäisempänä!

”Ladies… Your education, career and money will never wake up and decide to leave you.”  😉 Haha.

Kaikki pääsykoepostaukset #pääsykoe-otsikon alta.

Seuraathan mua jo Instagramissa @katariinalehtiniemi, linkkaan sinne aina uusimmat postaukset ja jaan viikoittain myös muuta materiaalia.

Tsemppiä!

Katariina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *