Spotify: Fearless Motivation

Onko motivaation puutetta? Kaipaatko tsemppausta? Löysin viime keväänä Spotifysta Fearless Motivationin, kun etsin tsemppibiisejä. Ihan paras löydös! Nämä eivät ole niinkään biisejä, vaan puheita, joissa on musiikki taustalla. Puhujilla on voimaannuttava ja määrätietoinen äänensävy, joita kuunnellessa tunnet itsesi voittamattomaksi. Kuuntelin näitä aina matkalla kirjastoon ja joskus salillakin. Tänäänkin aloitin aamun motivaatiopuheella. ”How you start your day often determines how you live your day. How you start your day determines your future. Strong body, strong mind. Strong mind, strong human. What are you going to accomplish today?” Super siisti fiilis, minkä nämä tuo mukanaan!

PÄÄSYKOE VAATII MIELEN LUJUUTTA

Haluan muuten korostaa sitä, että en todellakaan ajattele, että koko ajan pitäisi olla kehittämässä itseään parempaan suuntaan. Mun blogi kuitenkin tällä hetkellä keskittyy lähinnä pääsykokeisiin valmistautumiseen, rankkaan prosessiin, jossa vaaditaan mielen lujuutta. Ilman sitä ei jaksa koko kevättä puurtaa. Ihminen kyllä pystyy yhden kevään jakson mennä kovempaa kuin tavallisesti, kunhan muistaa ne vapaapäivät. Tuon tämän esille, sillä luin Trendin tuottaja Mian postauksen aiheesta ja se sai mut pohtimaan, ilmaisinko asiani viime postauksessa liian jyrkästi. Mian postauksessa ei kannustettu olemaan parempi versio itsestä, vaan tuotiin esille, että ”keskinkertainen, ihan ok versio” riittää. Todellakin riittää. 🙂 Haluan vain kannustaa teitä ponnistelemaan yksittäisten unelmien eteen, jos ne ovat sellaisia asioita, mitä oikeasti tahdotte saavuttaa. Se ei aina ole niin helppoa ja vaatii paljon työtä sekä tsemppausta, eikä aina niin ”lempeää” sellaista. Muistathan kuitenkin, että jos koet olevasi todella väsynyt tai hommat ei muuten luista, silloin saa ja pitää rentoutua vapaapäivien merkeissä!

fearless1.jpg

BORN READY

Mun lempialbumi, jota lähinnä kuuntelin pääsykoeaikaan oli Born Ready. Lempikappaleitani olivat Success Requires Effort, No Plan B ja I Am a Machine.

Menestyminen vaatii vaivannäköä.

If you want better than average, you have to work harder than the average. Your quality of life depends on your effort. What ever it is, it requires effort. Give your all. Every day, every minute.

Ei ole olemassa suunnitelma B:tä. Jos annat itsellesi vaihtoehtosuunnitelman, et näe tarpeeksi vaivaa tärkeimmän tavoitteesi eteen. Tarkoitan tällä sitä, että jos oikeasti haluat opiskelemaan tiettyyn paikkaan, on ehkä parempi keskittää kaikki voimansa siihen tärkeimpään tavoitteeseen, eikä esimerkiksi lukea toiseen haastavaan kokeeseen samaan aikaan.

If you have a plan B, you are not all in. Burn the bridges, don’t look back. You aren’t going that way. The only way you are going is forward. Forward to your goal.

Mielen voi ohjelmoida saavuttamaan mitä ikinä haluatkaan.

I’ll get the job done. Every time, every day, no excuses. I am a machine. My mind, body and soul are perfectly in sync. I can do everything I programme my mind to do. I will remain focused until I’ve completed my mission successfully. This is my life. It’s more than competition. It’s everything.

fearless3.jpg

WORKING ON THE DREAM

Nyt oli julkaistu uusi albumi Working on the Dream, josta tykkään kyllä hurjasti. Se sopii tosi hyvin pääsykoeaikaan. Lempikappaleikseni siitä ovat muodostuneet Morning Motivation, Procrastination ja Proud of You

Aamut ovat ihmisen parasta aikaa ainakin mun mielestä. Kannattaa motivoitua siis jo heti aamusta, jos olet vähänkään aamuihminen!

To live a great life, you gotta get your mornings right. Get up with a purpose and develop a routine that works for you.

Viivyttely, harmillinen satunnainen vihollinen. Älä viivyttele. Tee tavoitteestasi tarpeeksi merkityksellinen, jotta sinun ei edes tee mieli viivytellä.

Find something that matters more than your excuses. I am going to offer you everything you’ve ever wanted. Will you procrastinate or will you do whatever it takes to get your reward? When you know why you’re doing this, you will bear any pain. Do not stop until you get what you want.

Olen ylpeä sinusta. Ja minusta. Mieti päivittäin, mistä olet ylpeä itsessäsi. Kerro ystävälle tai perheenjäsenelle, mistä olet hänessä ylpeä. Mä olen hurjan ylpeä, että uskalsin tehdä tämän blogin, sillä tästä on tullut mulle rakas harrastus. Olen ylpeä myös siitä, että jaksoin lukea koko kevään täysillä ja nyt olen mun unelmien opiskelupaikassa. Mä olen myös ylpeä susta, kun oot lukemassa tätä ja haluat tehdä töitä sun tavoitteiden eteen!

I’m proud of you. You know it’s not easy going after your dreams. That’s why most settle. But you’re not like the rest. That’s why you’re listening to this. And I just want to say I’m proud. Because I know most of you may have never heard that. Keep doing your thing and don’t let anyone stop you.

fearless4.jpg

Mitä sä haluat tehdä sun elämällä? Päätä, suunnittele, toimi.

Kaikki pääsykoepostaukset #pääsykoe-otsikon alta.

Seuraathan mua jo Instagramissa @katariinalehtiniemi, linkkaan sinne aina uusimmat postaukset ja jaan viikoittain myös muuta materiaalia.

Tsemppiä!

Katariina

Kommentit (2)
  1. Hei kiitos aivan sairaasti tästä vinkistä ja muutenkin tästä koko blogista, oon saanut tosi hyviä vinkkejä täältä! Tämmönen motivaatiobuusti tulikin tarpeeseen 🙂

    1. Voi että, niin kivaa että oon ollut avuksi! Superisti tsemppii sinne! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *