KIRPPISLÖYTÖJÄ MURMELIKIRPPIKSELTÄ

Kävimme viime viikolla Vantaalla sijaitsevalla lastenvaatekirpputorilla Murmelikirppiksellä. Kirpputori sijaitsee tunnelmallisessa vanhassa puutalossa ja siellä on hyvin tilaa liikkua lapsen kanssa. Lapset onkin otettu hyvin huomioon, sillä toiseen kerrokseen johtavien portaiden ylä- ja alapäässä on portit, jotka voi halutessaan sulkea, ettei lapsi pääse valvomatta portaisiin. Kun siirryimme toiseen kerrokseen, taapero kiipesi portaat edellämme innoissaan. Myytävänä ollut kävelykärry piti mielenkiinnon alemmassa kerroksessa.

Talon edessä on pieni liukumäki ja keinu, jossa poikamme viihtyi ennen ja jälkeen kirppiskierroksen. Lisäksi talon kuistilla on keinuhevonen, jota poikamme myös kokeili ennen kotiinlähtöä. Mukaamme tuli ystäväni, joka on viimeisillään raskaana. Hänelle on syntymässä pieni tyttövauva, jolle löytyi kaikenlaista ihanaa pientä vaatetta. Mekin löysimme kivoja löytöjä, joita esittelen hieman tarkemmin.Poikamme käyttää nyt kokoa 74 – 80 cm. Osa löydöistä tulee heti käyttöön ja osa hieman myöhemmin.

NOSH leopardi/peikonlehtihousut

Koko: 86 / 92 cm

Hinta: 7 €

Meillä on samaa kuosia oleva body oranssin värisenä. Vihreät housut sopivat joko sen kanssa tai jonkun muun bodyn kanssa. Tykään NOSH merkistä, koska vaatteet ovat laadukkaita, kuosit kivoja ja merkki on suomalainen. Bodeissa on tuplanepparit, jotka mahdollistavat vaatteen pitkäaikaisen käytön eri pituisena.

Newbie peikonlehtihousut

Koko: 86 cm

Hinta: 3 €

Meillä on melko paljon Newbie-merkin vaatteita, koska pidän vaatteiden pehmeästä materiaalista ja kuoseista. Newbie-merkin vaatteet ovat melko pientä mitoitusta, joten housut pääsevät meillä heti käyttöön.

NOSH metsäneläinbody

Koko: 86 / 92 cm

Hinta: 5 €

Tämäkin ihana NOSH-merkin body löysi tiensä meille. Tässäkin samat hyvät puolet, kuin listattu aiemmin: laadukas materiaali, suloinen kuosi, tuplanepparit ja suomalainen merkki.

Next baby norsuyöpuku

Koko: 74 / 80 cm

Hinta: 1 €

Meillä on ollut yöpukuja 74 cm koossa melko vähän, joten tämä pääsee heti käyttöön. Yöpuvun jaloista on leikattu kärjet pois, minkä olen tehnyt myös itse yhdelle pojan oloasulle. Umpinaiset jalkakärjet ovat usein liian pienet vanhemmille kuin aivan vastasyntyneille, eivätkä aina pysy hyvin paikoillaan.

Kids by Lindex joululiivi

Koko: 86 / 92 cm

Hinta: 0,50 €

Vaikka liivissä on reilu koko, se vaikutti melko pieneltä. Käytetyt vaatteet vastaavat usein hieman pienempää kuin uutena ostetut, koska niitä on pesty useasti. Tämä pääsee meillä viimeistään tulevana jouluna käyttöön.

H&M pipo

Koko: 48

Hinta: 1 €

Pipoja meillä on jo melko paljon, mutta meiltä löytyy samaa kuosia oleva huivi, joten pipo täydentää asua kivasti. H&M vaatteet eivät aina ole käytettyinä kovin hyvässä kunnossa, mutta pipon paksumpi materiaali vaikutti kestävän vielä seuraavankin telmijän käyttöä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *