10 faktaa minusta

10 random faktaa minusta.

1.Mulla on jonkulainen kofeiini riippuvuus. Juon joka päivä yhden RedBullin (ja ei mikään muu ei kelpaa) ja sen lisäksi kahvia menee ämpärillinen päivässä. Varsinkin silloin jos olen töissä.

2.Mie olen ollut ravintola-alalla kahdeksan vuotta.  Tällä hetkellä työskentelen Osuuskauppa Arinalla tarjoilijana. Rakastan työtäni hurjasti, monesti olen alanvaihtoa miettiny, mutten ole löytäny mitään muuta alaa mikä minua kiinnostaisi ja houkuttaisi näin paljon.

3.Rakastan kiharaa hiusta. Mitä käkkyrämpi, nii sen parempi. Siksipä useasti illalla saunan jälkeen väkerrän pään täyteen pieniä lettejä, niin on aamulla sähäkkä kihara hiuksessa.

 4. Mulla ei ole ajokorttia. Ei ole koskaan ollutkaan. Lokakuussa ostettiin toinen auto, jolla puolisoni vois minua opettaa ajamaan, mutta se auto hajosi, enkä kerennyt saada korttia. Nyt pitäisi löytää aikaa ja rahaa korjata auto jotta opettelu vois jatkua!

5.Tykkään kelekkailla. Mutten osaa sitä. Ja oon tosi arka sen lajin suhteen, meno on semmosta körryyttelyä ja sitten oon kiinni joka paikassa sen vehkeen kans. Ja kun on tarpeeksi monta kertaa jumissa ja kiinni jossain, niin sitten löyän sisua jostaki ja saan kelekan kulukemaan ja tottelemaan minua. Kelkkareissuilla aina eka tunti vaa ärsyttää ja sen jälkeen siitä tulee taas hurjan hauskaa ja nautinnollista.

6.Mie olen joskus pelänny poroja. Sitten aloin seurustelemaan poromiehen kanssa ja nyt kaikki yhteinen vapaa-aika tosi pitkälti menee porotöissä. Seki on muuten kivvaa hommaa!

7.Kahvilassa lemppari kahvi on Chai latte (ilman espressoa, vaikka muuten olenkin kofeiini riippuvainen)

8.Jos pitäis vapailla valita mettän keskeltä mökki vai kaupunkiloma hotellissa, niin valitsisin mökin. Rakastan omaa rauhaa ja ulkoilua. Mökin tunnelmaa.

9.Olen vanhin neljästä lapsesta. Mie olen 26-vuotias ja meidän perheen kuopus on 10-vuotias. Toiseksi vanhin on 21-vuotias ja kolmas taitaa täyttää kesällä 16, jos en ihan väärin laskenu.

10.Vihaan myöhästymistä. Pahimmillaan myöhästyminen saa minut paniikkiin. Siksi olen aina töissäkin vähintään puoli tuntia liian aikaisin.

perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *