Postaus sarja: Mikä ihmeen ADHD?

Hei vaan pitkästä aikaa! Mulla on ollu tässä vähän pitempi postaustauko. Siihen on monta syytä: kiire, oma elämäntilanne, inspiraation puutos ja hetkeksi jopa unohdin koko blogin olemassaolon.

Yhtenä aamuna mietiskelin taas sitä millasta minun elämä onkaan tämän ADHD oireilun kanssa. Oispa kiva, jos ois diagnoosi ja ois lääkitys. Vaan ei ole. Ja sitä odotellaan. Toivottavasti myös sitä kohti mennään. Mutta vaikka mulla ei diagnoosia olekaan, oon ihan 100 varma siitä, että ADHD mulla löytyy. Ja vaikkei löytyiskään, niin tietoisuutta täytyy lisätä. Asioista täytyy puhua. Siispä sain idean postaus sarjasta. Mikä ihmeen ADHD? 

Postaus sarja käsittelee erilaisia ADHD oireita vähän syvemmin. Miten ne vaikuttaa elämään ja mitä ne oikeasti on? Kirjoitan niistä vain omien kokemuksieni kautta, ja kerron miten ne minuun vaikuttavat. Lisäksi saatan käyttää tukena erilaisia lähteitä, mutta pointti postaus sarjalla on se, että kerron arkipäivien kokemusten kautta, miten oireet hankaloittaa (tai joissain tapauksissa jopa helpottaa) arkea. Jos toivot saavasi vastauksia tai tietoa jostain tietystä oireesta, niin laita mulle kommenttia tai sähköpostia (mamankahavihetki@gmail.com) asiasta!

Koitan saada julkaistua sarjaan liittyvän postauksen kerran viikossa. Lauantaisin päiväkahaviaikaan klo 12.00. Mitään en lupaa kuiten aikataulusta, paitsi että lupaan yrittää pysyä siinä!

Ja jättäkää hei muutenki kommenttia, siitä että miten tämmönen postaus sarja iskee! Myös ideoita seuraaviin postaus sarjoihin otetaan vastaan!

Haluaisin myös kommenttia muilta ADHD ihmisiltä, miten te koette nämä sarjassa esiintyvät oireet? Miten ne vaikuttavat teidän arkipäiviin?

Nähdään päiväkahaveilla!

<3: Janica

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *