Pelastaja on pinkki räksyttäjä

Äitiyskoe

Hyvät ihmiset, tämä tässä on Pelastus:

Kyllä. Tuo ruma, jo hieman rikkinäinen pikkuotus, joka räksyttää ja liikkuu epämääräisesti. Lelu, jota en ikinä olisi ostanut lapselleni, enkä kehtaisi viedä kenellekään lahjaksi.

Tuon rumiluksen ansiosta olen kuitenkin saanut tehtyä useamman työhakemuksen. Lapsi nimittäin pitää joululahjaksi saamaansa koiraa hyvinkin kiinnostavana. Siispä laitan se päälle siinä vaiheessa kun lapsen hermot alkavat mennä äidin näpyttäessä tietokonettaan aivan liian pitkään, ja saan jatkaa hakemuksen tekoa vielä hetken.

Työnhaku lapsen seurassa on lähtökohtaisesti vaikeaa, mutta ehdottomasti hankalimpia ovat nettilomakkeet, joita ei voi tallentaa keskeneräisinä. Kun syöttää työhistoriaa ja koulutustietojaan sekä arvioi kielitaitoaan taas uuteen palveluun, aikaa kuluu paljon enemmän kuin mitä kahdeksankuinen vauva jaksaa viihtyä yksin touhuissaan.

Hakemuksen saattaminen valmiiksi lapsen kitistessä vieressä on ihan mahdotonta, joten lelu joka antaa muutaman minuutin lisää aikaa on korvaamaton. Sen pidempään rakin räksytystä ei kyllä jaksa kuunnella.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.