Aito ajatus seksistä

 

Pari, Romantiikka, Rakkaus, Suukko

Teksti sisältää arkea ja rakkautta. Jos et halua tietää, mitä elämä on lähempänä keski-ikää, niin elä ihmeessä lue pidemmälle!

 

Vaimon kanssa koiran tavoin

Nainen oli polvillaan edessäni ja ainut mitä pystyin miettimään sillä hetkellä oli, että eikö tuo koske jalkoihin ja selkään? Kai olen jo niin vanha, että sairaudet ja kivut tulevat ensimmäisenä mieleen joka asiassa. Pyrin tätä kuitenkin välttämään loppuun asti, vaikka mahdotonta se tuntuu olevan.

Sori! Se nainen teitä kiinnostaa luultavasti enemmän, kuin minun levenevän kropan sairastumiseen liittyvät huolet. Niin kiinnosti minuakin, sillä jotain ihanan kaunista siinä on, kun toinen siivoaa. Olisi minun kai pitänyt auttaa, mutta hikihän siinä olisi näillä keleillä tullut? Istuin siis sohvalle omalle paikalleni ja pysyin hiljaa. Se kun kuulema riitti sillä kertaa, että en pyöri jaloissa häiritsemässä.

Näin sitä siis mentiin taas doggy stylen mallilla. Emäntä komentaa, minä tottelen nöyränä ja pakenen omalle paikalleni. Mitä taas seksiin tulee, niin nuo koira-ajat ovat jääneet jo taakse. Tämän ikäisenä on tapana enää harrastaa luurankoseksiä. En tiedä onko tuo yhdyssana, mutta ainakin siinä yhdytään.
Selvennykseksi kerron, että luurankoseksi on sitä, kun pariskunnalla vanhat luut kolisevat yhteen, niin että kipinöi. Tästä syystä moni keski-ikäinen lihookin. Se on sitä turvaseksiä, kun estää kumppanille muodostumasta nivelrikkoa omilla luillaan. Läski on siis rakastamista!

 

Työnnä ulkonäköpaineesi mihin haluat

Onneksi sitä ei enää tämän ikäisenä kuvittele, että ihmisen kuuluu pystyä matkimaan Kama Sutran koko asentovalikoimaa. Kyllä seksi on parasta tässä iässä, kun voi vain todeta, että minä istun nyt tässä, niin istu sinä sitten tähän. Ei minusta toisaalta olisi päällään enää seisomaankaan. Kai voin olla tyytyväinen silti, että joku osa edes seisoo?
Kuitenkin mietit asiaa, niin voin kertoa, että ei siinä jöpöttämisessä mitään katsomista ole. Sellainen pieni ja söötti se on. Kuvaa en kuitenkaan tänne laita, sillä blogialustani Lily luultavasti kieltäisi sen. Ihan kuvitus tarkoituksessa olisin sen julkaissut, mutta keksitään nyt jotain sitten sen tilalle.

Marsu, Cavy, Jyrsijä, Pet, Eläinten
Marsu on mahdottoman söpö. Laitan siis tämän kuvan, että ihmisille tulee hyvä mieli!

 

Myös ulkonäköpaineet helpottavat hieman, kun ikää tulee lisää. Sitä vain hyväksyy sen tosiasian, että ihminen ei ole täydellinen, eikä edes kuulu olla. Minkäs sille mahtaa, ettei kaikki ruumiinosat ole enää samassa kohtaa, kuin parikymppisenä, tai että kroppaan alkaa kasvamaan karvoja outoihin paikkoihin?

Nuoremmat eivät nyt panikoi yhtään siellä! Se oikeasti on ihan mukavaa, että tissit roikkuvat hieman kummallakin ja että vatsaa joutuu kaivelemaan, jotta pikkuveli löytyy. Liian lihava ei toisaalta kannata olla, sillä se on jo hieman noloa, jos joutuu pitämään kirjamerkkiä vatsamakkaroiden välissä, jotta löytää peniksen, kun sille on käyttöä.

 

Romantiikkaa nykyaikana

Jotain maagista rakastelussa on, vaikka onhan tuota jo kokeiltu monta vuotta. Myönnettäköön toisaalta, että aina ei ihan rakasteluun päästä, eikä ole tarkoituskaan. Taitaa olla vain Hollywood viihdettä se, että aina ollaan seksin aikana niin pirun kiimaisia. Voin toisaalta olla väärässäkin, mutta olenkin vain tällainen Suomi-filmi versio. En suinkaan niiltä romanttisilta Tauno Palo ajoilta, vaan ehkä enemmän sellainen, jossa näyttelijä juoksee pitkin kämppää alasti ja huutaa outoja asioita. Kikkeli on saatava kuvaan, juonella ei ole niin väliä.

 

Unelmia ja toiveita

Fantasiat jätän tällä kertaa käsittelemättä. Tämän ikäisenä pitää jo hieman varoa, ettei sydän pysähdy liian innostumisen takia. Toisaalta on niitä huonompiakin tapoja täältä lähteä. Vaimolle tuo olisi vain hieman inhottavaa, sillä miten noin pieni nainen veisi tämän kokoisen ruumiin ulos kämpästä haisemasta? Jos kulta kuitenkin saat vedettyä minut pihalle, niin jätä vaan siihen roskiksen nurkalle. Kyllä paikallinen jäteyhtiö minut kuskaa siitä eteenpäin.

Niistä unelmista lupaa kyllä kirjoittaa tekstin, jos tämä aihe saa tarpeeksi kiinnostusta, sekä sydämiä Lilyyn.

 

Lopuksi

Et usko kuitenkaan tätä kirjoitusta, jos olet parikymppinen lukija. Sinua luultavasti oksettaa nämä ajatukset, joita juuri luit. Usko silti, että me setämiehet olemme yhä ihmisiä. Jos et usko, niin ei se mitään, sillä aika kyllä saa sinutkin. Tervetuloa keski-ikäisyyteen sitten hieman myöhemmin!

Kommentit (4)
 1. Kiitos tästä! Hyvää Juhannusta!

  1. Hyvää juhannusta myös sinne 🙂

   Pitää vain toivoa, ettei aurinko sulata meitä sitä ennen.

 2. Tarinaa unelmista? Kyllä kiitos! <3 t: Täti-ihminen
  P.S. 40v on uusi 20 ja 50 on uusi 30! Jos siis unohdetaan tuo naksuva vasen polvi ja vähän muutakin… Ja vintagehan on muotia eli setämiehet ja täti-ihmiset ovat tosi in! 😀

  1. Ei huono idea. Voisin vaikka kirjoittaakkin tuon unelman johonkin kohtaan. Tiedä vaikka olisi jo seuraava teksti, sillä en ole riviäkään vielä uutta vielä tehnyt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *