Elämäni suurin rakkaus

 

 

Lukijan pyynnöstä tehty teksti.

 

 

Hän seisoo ylpeänä ja jäykkänä edessäni itsetuntoa uhkuen, tietäen paikkansa maailmassa. Hän on veljeni. 

Tänään hän herätti minut aamutoimille, kuten niin monena muuna aamuna. Rakas lähes samoin ajatteleva sukulaissielu, jolla kuitenkin on oma tahtonsa. Harvoin hän kuitenkaan on eri mieltä kanssani, vaikka omat jyrkät mielipiteensä omaakin. Hänellä on oma vahva tahto ja tämän asian kanssa olen oppinut elämään.

Vaikka maailmassa harvoin voi kenenkään luottaa kulkevan tätä matkaa kanssasi, niin häneen luotan. Hän ei ole poistunut elämästäni ja luotan vahvasti hänen pysyvän kanssani loppuun saakka. Kuinka rakastankaan häntä.

 

 

Miehellä voi olla ystäviä, vaimoja ja muita tärkeitä hahmoja elämässään, mutta se on vain elämänpeliä. Veljestä mies ei kuitenkaan luovu, vaikka eteen tulisi kuinka synkät hetket. Hänet voi ottaa aina syleilyyn vahvoilla kourilla ja saada tukea huonoon päivään.

Harvoin kirjoitan näin tunteella, mutta jos mies rakastaa, niin ei se nykypäivänä saisi olla väärin. Jostain syystä suuret tunteet ovat vain vieläkin arka puheenaihe. Jos mies haluaa olla iloinen, surullinen tai vain tunteellinen ja näyttää sen veljellisenä rakkautena, niin anna hänen tehdä se. Se on jotain, joka on koodattu häneen jo syntymästä asti. Sitä ei voi kieltää, sillä se vain on.

 

Naiset voivat sotkea välisi kaikkiin muihin, paitsi rakkaaseen veljeesi. Te voitte nähdä hyviä ja huonoja aikoja, mutta koskaan ette naisen takia toisistanne eroa. En naisia vihaa, vaan suorastaan rakastan, mutta heillä on vain tapana hämmentää välejäsi toisiin henkilöihin nähden. Vaikka veljesi pettäisi sinut naisen kanssa, niin hänestä et silti tule koskaan luopumaan.

Moni varmasti epäilee tällaisen rakkauden olemassa oloa. Niin minäkin tekisin, jos en tietäisi paremmin. Normaalisti pidän nämä asiat omana tietona, ehkä olen rakkauden kanssa vain hieman vanhanaikainen. Nyt vain lukijan pyynnöstä kirjoitan tästä aiheesta.

 

Rakastan kirjoittamista. Jotkut aiheet ovat vain liian henkilökohtaisia ja tiedän niiden aiheuttavan jopa mielipahaa. Normaalisti kirjoitankin siksi humoristisia tekstejä. Haluan jakaa hyvää mieltä toisinaan pahaan elämään. 

Mikäli lukijan veljeltä ei olisi amputoitu vuosia sitten toista alaraajaa, niin en olisi puuttunut tähän aiheeseen nyttenkään. Näin vain tämän miehen silmissä vielä vanhalla iälläkin suurta rakkautta kaikkien vuosien jälkeen veljeään kohtaan, joten päätin kirjoittaa myötätunnosta myös omaa veljeäni kohtaan muutaman rivin.

 

Kiitos sinulle kaikesta kikkeli, olet veli ja samaa verta. Olet myös paras ystäväni, kiitos näistä vuosista vielä kerran.

 

 

Blogia voi seurata myös instagramin puolella: aitoajatus

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *